2777
2789
چون واقعا هستم  مثلا برو تاپیک قبلیمو بخون گفته بودم پسرخالم نزدیک بود ب خواهرم تجاوز کنه خیلی ...

خوندمش ربطی به تعصبی بودن نداره  . تجاوز حتمن قرار نیست کامل انجام بشه . کوچک ترین تعرضی تجاوز حساب میشه و تاثیر مخربی روی طرفی که بهش تعرض شده میذاره . اینایی که میگن شلوغش کردی اگه حتی بدتر از چیزی که واسه خواهرت پیش اومده واس خودشون پیش بیاد سکوت میکنن چون اونا هستن که تعصبین و بویی از روشن فکری نبردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم روشنفکری یعنی توانایی پذیرش تمام آدمها باهر طرز تفکر ونگرشی که دارن..به عبارت دیگه پذیرش این گفته👇

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت تفکر ونگرش وجود دارد..آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست..

خوندمش ربطی به تعصبی بودن نداره  . تجاوز حتمن قرار نیست کامل انجام بشه . کوچک ترین تعرضی تجاوز ...

اتفاقا روشن فکرا بیخیالن نسبت ب این قضیه 

تعصبیا کوتاه نمیان و سکوت نمیکنن 

بلعکس گفتی گلم

همه ی آدما خودشون رو روشن فکر و منطقی و عاقل میدونن.

یه جایی خوندم آدم غیر متعصب دراین جهان نداریم.فقط میزان و نوع تعصب متفاوته، کلا بدون تعصب نمیشه زندگی کرد و تمام انسانها اون رو دارن.

به نظرم روشنفکری یعنی توانایی پذیرش تمام آدمها باهر طرز تفکر ونگرشی که دارن..به عبارت دیگه پذیرش این ...

یه مطلبی هست به اسم سوگیری . گوگل بزنی کامل توضیحش هست . اونی که سوگیریش کمتره نصبت به موضوعات جدیدی که میشنوه میشه روشن فکر . 

یه مطلبی هست به اسم سوگیری . گوگل بزنی کامل توضیحش هست . اونی که سوگیریش کمتره نصبت به موضوعات جدیدی ...

فک میکنم منظورتون از سوگیری نداشتن،همین پذیرش افکار وعقاید دیگرانه..نه؟

اتفاقا روشن فکرا بیخیالن نسبت ب این قضیه  تعصبیا کوتاه نمیان و سکوت نمیکنن  بلعکس گفتی گ ...

بنظرم شما برعکس گفتی . کسی که بی تفاوته و بیخیال روشن فکر نیست

فک میکنم منظورتون از سوگیری نداشتن،همین پذیرش افکار وعقاید دیگرانه..نه؟

نه . یه آدمو مثل یه ستون فرض کن . وقتی بهش مطلب جدیدی میگی این ستون اگه به طرفی خم باشه و طبق اون نظر بده ینی تعصب داره . ولی اگه بتونه مثل ستون صاف بدون طرف گیری از چیزی(میتونه مذهب باشه یا احساس یا علاقه) راجب موضوع فکر کنه ینی سو گیری نداره . مثل کسی که بهش میگی این غذا بده برات ولی چون اون غذارو دوست داره یدنده میشه و میگه نه این غذا مشکلی نداره برام

نه . یه آدمو مثل یه ستون فرض کن . وقتی بهش مطلب جدیدی میگی این ستون اگه به طرفی خم باشه و طبق اون نظ ...

جالب بود..مرسی😍

توی گوگل سرچ کردم..سوگیری همونbiasانگلیسی هست..به معنی تعصب