2777
2789
چون واقعا هستم  مثلا برو تاپیک قبلیمو بخون گفته بودم پسرخالم نزدیک بود ب خواهرم تجاوز کنه خیلی ...

خوندمش ربطی به تعصبی بودن نداره  . تجاوز حتمن قرار نیست کامل انجام بشه . کوچک ترین تعرضی تجاوز حساب میشه و تاثیر مخربی روی طرفی که بهش تعرض شده میذاره . اینایی که میگن شلوغش کردی اگه حتی بدتر از چیزی که واسه خواهرت پیش اومده واس خودشون پیش بیاد سکوت میکنن چون اونا هستن که تعصبین و بویی از روشن فکری نبردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم روشنفکری یعنی توانایی پذیرش تمام آدمها باهر طرز تفکر ونگرشی که دارن..به عبارت دیگه پذیرش این گفته👇

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت تفکر ونگرش وجود دارد..آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست..

خوندمش ربطی به تعصبی بودن نداره  . تجاوز حتمن قرار نیست کامل انجام بشه . کوچک ترین تعرضی تجاوز ...

اتفاقا روشن فکرا بیخیالن نسبت ب این قضیه 

تعصبیا کوتاه نمیان و سکوت نمیکنن 

بلعکس گفتی گلم

همه ی آدما خودشون رو روشن فکر و منطقی و عاقل میدونن.

یه جایی خوندم آدم غیر متعصب دراین جهان نداریم.فقط میزان و نوع تعصب متفاوته، کلا بدون تعصب نمیشه زندگی کرد و تمام انسانها اون رو دارن.

به نظرم روشنفکری یعنی توانایی پذیرش تمام آدمها باهر طرز تفکر ونگرشی که دارن..به عبارت دیگه پذیرش این ...

یه مطلبی هست به اسم سوگیری . گوگل بزنی کامل توضیحش هست . اونی که سوگیریش کمتره نصبت به موضوعات جدیدی که میشنوه میشه روشن فکر . 

یه مطلبی هست به اسم سوگیری . گوگل بزنی کامل توضیحش هست . اونی که سوگیریش کمتره نصبت به موضوعات جدیدی ...

فک میکنم منظورتون از سوگیری نداشتن،همین پذیرش افکار وعقاید دیگرانه..نه؟

اتفاقا روشن فکرا بیخیالن نسبت ب این قضیه  تعصبیا کوتاه نمیان و سکوت نمیکنن  بلعکس گفتی گ ...

بنظرم شما برعکس گفتی . کسی که بی تفاوته و بیخیال روشن فکر نیست

فک میکنم منظورتون از سوگیری نداشتن،همین پذیرش افکار وعقاید دیگرانه..نه؟

نه . یه آدمو مثل یه ستون فرض کن . وقتی بهش مطلب جدیدی میگی این ستون اگه به طرفی خم باشه و طبق اون نظر بده ینی تعصب داره . ولی اگه بتونه مثل ستون صاف بدون طرف گیری از چیزی(میتونه مذهب باشه یا احساس یا علاقه) راجب موضوع فکر کنه ینی سو گیری نداره . مثل کسی که بهش میگی این غذا بده برات ولی چون اون غذارو دوست داره یدنده میشه و میگه نه این غذا مشکلی نداره برام

نه . یه آدمو مثل یه ستون فرض کن . وقتی بهش مطلب جدیدی میگی این ستون اگه به طرفی خم باشه و طبق اون نظ ...

جالب بود..مرسی😍

توی گوگل سرچ کردم..سوگیری همونbiasانگلیسی هست..به معنی تعصب