2777
2789
عنوان

گریم میگیره

159 بازدید | 16 پست

سر چیزای خیلییی الکییی و بیخوددد ، همینجوری گریه میکنم ینی .....چم شده به نظرتون؟ 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه برای چیزای که دیدی ناراحت های که داشتی استرس داری گلم ؟یا زود عصبی میشی 

اره تازگیا اینجوری شدم دیدی وقتی پریود میشی عصبی و زودرنج میشی منم اینجوری شدم ولی پریودم نمیشم خب 

احتمالا نیاز به توجه بیشتری داری

نه فک نکنم اخه توجهم می کنن بهم باز احساساتی مبشم گریم میگیره😂

اره تازگیا اینجوری شدم دیدی وقتی پریود میشی عصبی و زودرنج میشی منم اینجوری شدم ولی پریودم نمیشم خب&n ...

عزیزم بخاطر اتفاقی که پشت سر گذروندی میدونم سخته اما اگه اینجوری بشه ممکنه افسرودگی شدید بگیری خدای نکرده 

برو پیش روانشناس یا با گفتار درمانی یا قرص درمان میشی من خودم دانشجو ترم اول روانشناسی هستم 

نه فک نکنم اخه توجهم می کنن بهم باز احساساتی مبشم گریم میگیره😂

نه ربطی به توجه الان نداره به بی توجهی های گذشته داره توجه 

یعنی اینکه والدین پدر مادر بهت اونقدر محبت داشته باشن که به محبت غریبه احتیاج نداشته باشی 

عزیزم بخاطر اتفاقی که پشت سر گذروندی میدونم سخته اما اگه اینجوری بشه ممکنه افسرودگی شدید بگیری خدای ...

میدونی نمیدونم ولی اتفاق خاصیم نیافتاده فقط از خودم فک کنم ناراحت و عصبیم که چرا نمی تونم اراده کنم و بشینم درسم بخونم چرا همش عقب می کشم بدون تلاش کردن ... و یکیشم میتونه از چاق شدنم باشه حرفای اطرافیان ... انگار که خودم دوس دارم چاق باشم ، یا قراره وقتی هر روز و هر روز بهم میگن چاق شدی اینجوری لاغر بشم ... ا

نه ربطی به توجه الان نداره به بی توجهی های گذشته داره توجه  یعنی اینکه والدین پدر مادر بهت اون ...

نه نیاز به توجه اینا ندارم مطمینم ... فقط ناراحتم به خاطر چاق شدنم قبول نشدنم تنبل شدم 

میدونی نمیدونم ولی اتفاق خاصیم نیافتاده فقط از خودم فک کنم ناراحت و عصبیم که چرا نمی تونم اراده کنم ...

ببین عزیزم تو دچار یه وسواس شدی هیچ جای نگرانی نیست وسواست اینکه به حرف ها با احساس بسیار شدید نگاه میکنی 

دوس داری بدونی دیگران راجب تو چه نظری دارن 

نظر کسی مهم نیست زیاد از اطافیان سوال نپرس بگی من چاقم یا لاغر این به خودت بستگی داره زیاد غذا نخور چاقی برای روحیت خوب نیست

ببین عزیزم تو دچار یه وسواس شدی هیچ جای نگرانی نیست وسواست اینکه به حرف ها با احساس بسیار شدید نگاه ...

والا من از کسی نیم پرسم بقیه خودجوش احساس میکنن باید نظرشون اعلام کنن ... وگرنه من خودم شرمع کردم رژیم ولی اینجروی که میگنا دوس دارم اندازه چی بخورم  

و اینکه مرسی عزیزم به خرفام گوش دادی حس خوبی داد بهم .. ممنون ❤️

2790
2778
2791
2779
2792