2777
2789
شوهرت خودش باید این چیزارو ببینه خدا نکنه انشالا اونا بمیرن چیکار پسر بیچارت داری خدا کمکت کنه انشال ...

شایدم میبینه شوهرم..اونم تو فشار عصبیه..دوماه کلاسای روان شناسی رفتم حالم خوب بود و شوهرمم بجرو نمیبرد باهم خوش بودیم...دو هفتهرای نمیرم پذیرشم اومده پایین دیروز مادرش گفت پسررو بفرس اینجا و هی تکرار کرد من گارد گرفتم..جوابشو دادم و بعد اونم حالم خیلی تا الان بده...برای فردا پس فردام دعا میکنم که شرایطی پیش بیاد که به نفع من باشه..حتی تگه پسررو ببره بدون من...شوهرم جوابشونو بده..

مادرشوهرم خودش به خانواده شوهر رو نشون نمیداده قدیم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
شایدم میبینه شوهرم..اونم تو فشار عصبیه..دوماه کلاسای روان شناسی رفتم حالم خوب بود و شوهرمم بجرو نمیب ...

چقد پرو مادرشوهرت گوه میخوره تورو نمیخواد بچت عزیزه ایناهاش اداس مسخره موهاشو از ریشه بکن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دارم پادشاه سلطنت ابدی میبینم 🤣عاشق اون پسره لعنتی بادیگارد پادشاهه شدم 😭

من همون موقع که اومد دیدمش

گابلینو دیدی؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چقد پرو مادرشوهرت گوه میخوره تورو نمیخواد بچت عزیزه ایناهاش اداس مسخره موهاشو از ریشه بکن

نمیدونم چی بکم...شوهرم از رفتارای مادرش هم اصلا خوشش نمیاد..به خاطر پدرش همین یکبار و میخواد بره...میدونی دو هفته یکبار میدادم دو ساعت با خودش میبرد تا ۲ ماه پیش..ولی مادرشوهرم هرروز زنگ میزد و درخواست میکرد..منم ترفند زدم میام با بچه ناهار خونتون از خسیسی یه مدت کنسل کرد..شوهرمم دید میپیچونه دیکه نبرد و خودشم نرفت..فردا به خاطر عمل باباش خودمم راضیم سه تایی بریم..خدا کمکم کنه...به نفع من بشه..نه حرف مادره...دعا کن برام...شبت خوش💜💜

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏