بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه تو این ۳ ماه نرفت خداییش...ولی پدرشوهرم مظلومه خودش کاره ای نیس تو خونشون...مادر و خواهر شوهرم حکومت میکنن..شوهرمم دیدن باباش میره فردا...منم میخوام برم چون پیرمرده مریضه...اگه بکن نیار زنتو مجبورم این یکبارو پسرمو بدم ببره...وگرنه که شوهرم خداییش ۲.۵ تا ۳ ماه نرفته خونشون..من یکبار مادزپدرشو ناهار دعوت کردم...۳ بار هم مادره تکی اومد بچرو دید..
پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
نه تو این ۳ ماه نرفت خداییش...ولی پدرشوهرم مظلومه خودش کاره ای نیس تو خونشون...مادر و خواهر شوهرم حک ...
عجب آدمایی اینا چطور خجالت نمیکشن میگن زنت نیاد من اگه چنین چیزی به شوهرم بگن تمومه دنیا خراب شه شوهرم که نزدیکشونم نمیره حالا خودت با شوهرت برو نزاشتن بری واقعا شوهرت نباید بره اگه رفت پسرتون نباید ببره یعنی فقط نو اصافه ای چقد آدما پرویی پیدا میشه
عجب آدمایی اینا چطور خجالت نمیکشن میگن زنت نیاد من اگه چنین چیزی به شوهرم بگن تمومه دنیا خراب شه شوه ...
سالهاس همین طورین..پشیمونم از بجه دار شدنم..داستان زندگیم تو تاپیکای قبلم هس...بعضی روزا با خودم میگم کاش منو پسرم با هم بمیریم...خیلی درد میکشم و دوست ندارم پسرم زیر دست اینا بیفته...با من اصلا رفت و آمد نداشتن..بعد زایمان رفت و آمد پیدا کردن..متاسفانه عروس و داماد دیگه ندارن..چون کسی باهاسون وصلت نمیکنه
عجب آدمایی اینا چطور خجالت نمیکشن میگن زنت نیاد من اگه چنین چیزی به شوهرم بگن تمومه دنیا خراب شه شوه ...
برام خیلی دعاکن...آرامشمو حفظ کنم..تو زندگی شوهرم خیلی زحمت کشیدم هیچی نداشت..حتی ۲ سال هم بچه دار نمیشد..حتی کراوات دامادیشم نبستن اینا..الان میگن بچه تکی بیاد