2789
عنوان

عفونت چشم

15703 بازدید | 23 پست

سلام انروز دخترم از پیش دبستانی اومد اول چشمش قرمز بود چرک زرد می اومد بعد الان میبینم کلا چرک سبز رو چشماش چشمش ورم کرده و قرمزه باز نمیشه سر شب بردم دکتر دارو داد کسی میدونه درمان خونگیش چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه کسی نمیزنتم  من همین اتفاق برای بچه ی دوسالم افتاد شب قبل از خواب یکم از شیر خودم ریختم تو ...

خانمی شیش سالشه اینو شنیده بودم اصلا سابقه نداشته تا حالا هر نوع ویروسی هست از مدرسه هاس

دختر منم یکی دو هفته پیش همینجوری شد بردم دکتر، روز اول داروهاشو استفاده کردم رو به بهبودی رفت تا چهار روز کامل خوب شد 

سه تا قطره داد هر دو ساعت باید می‌ریختم و یه پماد برای قبل از خواب 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
دختر منم یکی دو هفته پیش همینجوری شد بردم دکتر، روز اول داروهاشو استفاده کردم رو به بهبودی رفت تا چه ...

منم سر شب بردمش یه پماد و یه قطره با شربت حساسیت داد خیلی بد مریضه نمیزاره استفاده کنم به زور الان قطره زیختم خوابید

خانمی شیش سالشه اینو شنیده بودم اصلا سابقه نداشته تا حالا هر نوع ویروسی هست از مدرسه هاس

اره درست میگی ولی اگه شیرده دارید از نزدیکاتون امتحان کن من خودم سوم ابتدایی بودم داشتم از عفونت کورمیشدم انقدر دکتر رفتم اخرش باشیر مادر یکی از اشناهامون خوب شدم

ویروس جدیده یعنی دوماهه اومدت بعدش هم علایم سرماخوردگی تب ابریزش بینی گلودرد احتمال داره شروع بشه دکتر به پسر من گفت چشمهاشو با شامپو بچه بشورم قطره بتازونیت عالیه و قطره سیپلکس ریختم خوب شد توقع نداشتنه باش زود خوب بشه ممکنه بعد از یکی دو هفته هنوزم صبح که بیدار میشه یکم چشمهاش کثیف باشه ولی اون ورم و قرمزی و عفونت خیلی زیادش دو سه روزه بهتر میشه