2821
2789
عنوان

نامزدم

467 بازدید | 11 پست

من قبلا به همکلاسیم گفتم بهش علاقه دارم تقریبا یه سال پیش   و نمسدونم چرا ولی خوب هنوزم ازش بدم نمیاد نمیدونم چرا هیچوقت قبول نکردم که دوسم نداره الانم برام دیگه اهمیت نداره چون نامزدم رو از جوتم بیشتر دوس دارم

ما تقریبا ۱۰ روزه محرم شدیم نامزدم هم همکلاسیمه دوست صمیمیه همون همکلاسیم و یه مدت بعد از اینکه به اون همکلاسیم گفته بودم با همه پسرا خصوصا پسزی که الان نامزدمه خیلی بد رفتار میکردم فک میکزدم همه میدونن اما الان فک میکنم حتی به نامزدم هم که دوست صمیمیش بوده هم نگفته 

اینم بگم نامزدم خوش قیافه تر و مهربون تره و کلا از نظر اخلاقی خیلی بهتر از نظر مالی هم ما هنوز هممون دانشجوییم و سطح مالی خانواده ها شون تقریبا باهم برابره اما اون جدیدا ماشین گرفته یه ال نود گرفته اما دیردز یه اتفاقی افتاد اعصابم خورد شد دلم میخواست نامزدم رو خفه کنم دیروز بعد امتحان نامزدم پیش اون بود منو دید باهم اومدن سمتم نامزدم گفت بیا با ...بریم منم گفتم نه ممنون یعنی اونو نگا کردم گفتم نه ممنون اونم یه جوری نگا کرد خجالت کشیدم بعد سریع دور شدم رفتم پیش دخترا بعد نامزدم از همون دور گفت پس من با ...میرم 

حالا جایی که امتحان میدیم تقریبا داتشگاه ما حومه شهره من با اسنپ برگشتم اتقدر اعصابم خورد شد نگفت بمونم با این نامزدم برگردم تنها اسنپ سوار نشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اولشو متوجه نشدم اخرش یعنی نامزدت با دوست صمیمی تو ک دختر بود رفت تورو تنها گذاشت؟!😐

وای نه 

من یه سال پیش به دوست صمیمیم نامزدم گفتم بهش علاقه دارم اونموقع اصلا با نامزدم حتی حرف نمیزدم 

کلا فک میکنم اصلا فک نمیکنم در مورد یسری کارها 

عشقم بنظرم بخواب فردا بیا چون جمله بندیت خیلی ناجوره فک کنم خوابت میاد خیلی😂😂😂

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
وای نه  من یه سال پیش به دوست صمیمیم نامزدم گفتم بهش علاقه دارم اونموقع اصلا با نامزدم حتی حرف ...

الان اونی ک باهاش موند دختر بود با پسر؟!

پسر  

خبببب خبببب نامزدت رفیق بازه یعنی رفیقا همیشه‌ اولویتش هستن؟!و اینکه نامزدی ک میگی رسمی نامزدته!!!چون بیشتر این رفتارا مال دوستی——هیشکی نمیزاره زنش با اسنپ بره خودش با دوستش بره دور دور اگه واقعا نامزدی ک باید فکر ی چاره اساسی باشی تا دیر نشده