2777
2789
عنوان

شپش

129 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تازگی ها شپش گرفتم دارم دیوونه میشم سرم بدجور میخاره میخواستم ببینم چجوری این موجودات چندش و نابود کنم دارم دیوونه میشم

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

روغن بزن چن ساعت بمونه بشور نرم کننده بزن با سشوار خششک کن بعد با شونه ی مخصوص شپش که فلزیه و باید از داروخونه بخری شونه کن از ته 

انقد تکرار کن تا بره 

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مایونز بخواب از داروخانه شامپو بگیر با شونه مخصوصش حشراتو خارج کن 

یعنی سس رو بزنم به سرم تا صبح بخوابم؟

روغن بزن چن ساعت بمونه بشور نرم کننده بزن با سشوار خششک کن بعد با شونه ی مخصوص شپش که فلزیه و باید ا ...

چه روغنی بزنم؟

یعنی سس رو بزنم به سرم تا صبح بخوابم؟

اره عزیزم خیلی کم میشه یعنی زنده هاش از بین میره ولی تخماشون میمونه

اونو حتما باید دارو و شامپو بخری و سریعا با شونه خارج کنی تو حمام

اره عزیزم خیلی کم میشه یعنی زنده هاش از بین میره ولی تخماشون میمونه اونو حتما باید دارو و شامپو بخر ...

مممنونم حتما این کارو میکنم ،متنفرم از شپش

چه روغنی بزنم؟

من زیتون میزدم ولی نارگیل هم میشه تقویت هم میشه موهات فرقی نداره مهم چرب کردنه 

بعدم من دوبار گرفتم بار اول زندگیم جهنم شد و خیلیم عذاب کشیدم تا تموم شد ولی بار دوم ریلکس فقط همینی ک بهت گفتمو انجام دادم زودم تموم شد اصلنم فک نکن چیز خاصیه عادی ببینش فک کن داری موهاتو تقویت میکنی 

بره محیط خونه ام اسپری مخصوص محیط بگیر 

اگه کسی رو داری که بتونه کمکت کنه حتما بعد دوسه بار روغن مالی و شونه کردن ازش بخواه با دستش تخمارو از لای موهات دربیاره که زودتر خلاص شی 

بعد از اینم که فک کردی تموم شده بگو هرروز سرتو قشنگ چک کنه تا یکی دوهفته که مطمئن بشی چیزی نیس دوباره برنگرده

روغنو بریز تو اب پاچ قشنگ کف سرت و ساقه ها رو بزن بعد قشنگ مطمئن شو کل کف سرت پوشیده شده 

ممنون عزیزم حتما انجام میدم لطف کردی

ممنون عزیزم حتما انجام میدم لطف کردی

خواهش میکنم کاری نکردم ...من توقعی ندارم ولی اگه نظرم بهت کمک کرد اگه دوس داشتی برام دعا کن اون چیزی که خیلی برام مهمه و تو این دوماه تکلیفش معلوم میشه رو بدست بیارم

من ک دوبار از سرکارم گرفتم دفعه اول داشتم از ترس میکردم...

هرکاریم کردم نرفت 

مایونز زدم

شامپو شپشم زدم ک افتضاح بود موهاتو خشک میکنه اصن نمیشه شونه کرد مخصوصا اگ مو بلند باشه

فقط با ی راه رفت

موهامو دکلره کردم بعد رنگ کردم

همشووووووون مردن رفتن ب درک