2789
عنوان

عقد دوست صمیمی...

542 بازدید | 19 پست

سلام خانما من آخر هفته عقد یکی از دوست های صمیمیم هست به نظرتون باید برای عقد چه لباسی بپوشم شومیز یا لباس مجلسی و...

عقد هم توی سالن عقد هست تالار نیست که خیلی بزرگ باشه

و کادو چی باید ببرم

ممنون میشم نظراتتون رو بگید🤍

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی فقط محضریه؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

هرچی میپوشی سفید نپوش کادو هم در حدتوانت یا طلا یا کارت هدیه 

خواهر خبر از قیمت طلا داری فک نکنم کسی دیگه بده مگه فامیل درجه یک

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

خواهر خبر از قیمت طلا داری فک نکنم کسی دیگه بده مگه فامیل درجه یک

آخه دوست ِ صمیمی مث فامیله آدم مگه چن تا داره ؟

من به دوست صمیمیم طلا دادم

البته سنگین نبود . ریز و قشنگ بود.

ولی به فامیلم پول میدم معمولا

🌱
یه شومیز سرسنگین وپوشیده،کادویی نقدبدی خیلی بهتره.چقدمیخوای بابت کادو هزینه کنی؟

مشکل مالی ندارم میتونم زیاد هزینه کنم ولی نمیدونم در حد معقول چقد باید هزینه کنم که کافی باشه و کم نباشه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
خودم هم نظرم یا اورال هست یا شومیز چون لباس مجلسی خیلی تو چشم هست برای عقد اینطوری،مرسی عزیزم

اره چون نه مثل پيراهن رسميه نه مثل شلوار معمولي :)) خيلي جاها انتخاب خوبيه 

خواهش عزيزم 💜

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز