2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه يا من يا كارت!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 71 پست
اره منم دوس دارم خوب پول دربیارم ولی باید مهارت بلد باشی شما سالن رو با درآمد خودت زدی این لاین کار ...

سالنو برام بابام خريد شروع كردم ولي علاقه داشتم و زود موفق شدم كارم گرفت تو شهرمون حسابي سروصدا كرد كارم 

من قبلا تاپيك زدم ياد دادم شغلم رايگان 

برو تاپيكمو ببين لينك كانالمو گذاشتم عضو شو ياد بگيد بدون اينك بولي پرداخت كني اينم كمك من ب خانوماي ني ني سايت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالنو برام بابام خريد شروع كردم ولي علاقه داشتم و زود موفق شدم كارم گرفت تو شهرمون حسابي سروصدا كرد ...

وای عزیزم واقعا😍🥰

خدا بهت برکت بده ♥️

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
هيچ بهونه اي ندارم من هيچوقت از شوهرم پول نميخام خودش برام ميريزه هر ماه ادم خسيسي نيس ولي دوست ندار ...

همسرت کارش چیه که این همه خرید واسه خواهرش میکنه وهفته ای یه تومنم بهش میده؟اگه دستش تو جیبه باباشه که ناراحت نشو

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.