2777
2789

چه جالب این تاپیک رو همین الان یه خانومی زد

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه دستوری هست که سه ایه اخر سوره طلاق و ایت الکرسی و صلوات و تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها رو داره فقط ترتیبشو باید توی گوگل سرچ کنی

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ممنون عزیزم.حتما میخونم

خواهش می کنم إن شاءالله خدا روزی همگیمونو برکت بده

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

سلام گلم تو یکی از تاپیکا گفته بودید تو شیردهی میکرو ابرو انجام دادید میخاستم بپرسم مشکلی پیش نیومد؟ من دخترم ۶ماهشه میخام برم فیبروز ابرو انجام بدم هرکی یچیزی میگه نمیدونم واقعا ضررداره یانه

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
سلام گلم تو یکی از تاپیکا گفته بودید تو شیردهی میکرو ابرو انجام دادید میخاستم بپرسم مشکلی پیش نیومد؟ ...

سلام دوست عزیز.

نه مشکلی نبود.فقط ی روز ب پسرم شیر خودم رو ندادم و شیرخشک خورد