2777
2789

ان لاین شاپ سخته ...مخاطبین باید بالا باشه ...من مدتی مترو بودم ...

جوراب 

جوراب شلواری 

ایینه جیبی ارزون .

صلوات شما ر پرفروشه 

لاک پاک کن تیوبی

جاسوییچی فانتزی نگین دار میفروختم ....

از پانزده خرداد میخریدم میفروختم ..

ترشی هم وسایل عمده میخریدم ...میفروختم .میشه به مغازه قیمت عمده داد فروخت ...فقط کپک نزنه .....

اگه جسور باشم لیوان ایرانی ارزون شیشه بگیرم .بین زنهای جلسه تبلیغ کنم بفروشم ..ان قیمت مناسب مثلا ارایشگرا ...خیاطا ..پارکها ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من سر زبون تو مترو این چیزا ندارم خجالتی ام 

اولش سخته ......من از تو هم خجالتی ترم ..ولی وقتی از خدا خواستم سرزبان دار شدم .فکر کن تو مترو ... ..کارایی مختلفی هست ...اول یک قیمت دوبرابر خریدت پیدا کن ...قشنگ هضمش بعد هی ان تکرار کن ..اولش کلی دعای معراج بخوان .هر روز زیارت عاشورا بخوان خدا کمکت کنه 

ترشی میتوونی با پانصد تومان درست کنی .....ترشی لیته و ترشی کلم طرفدار داره....ترشی بادمجان هم خوبه ...درست کن ...حسینیه بسیج عضو شو مسجد رفتنی گردش رفتنی بفروش....فقط خرده ای اصلا نخر همه عمده ای ..ارزون .....

یک سری جنس عمده ای تا دو میلیون بخر...از کم شروع کن ...جوراب بسته  شش تاییی فروشش خوبه از پارازین رنگ پا و مشکی تا جوراب کلفت مشکی و رنگ پا ...

آیینه جیبی و لاک پاک کن طرفدار دارهدو صلوات شمار..قیمت خوب بخر خوب بفروش....هم مترو میشه اجناست بفروش  .هم مغازه به مغازه برو ترشی بفروش....فقط قبلش سودت را در نظر بگیر ...حساب کتاب کنی...من ان لاین شاپ زدم اصلا خریدار نداره ...مگر بازار یابی کنی.سفارش گیر باشی

...با مغازه ها و کانالهای دیگه قرارداد ببندی .عکس بندازند به تو بفرستند بزاری کانالت سفارش بگیری رفروشی...

میتوونی سبزی قرمه را  عمده از کشاورز بخری ...پاک کنی با دستکش بشوری داخل دستگاه بریزی خوردکنی با روغن عمده  سرخ کنی بفروشی...باید چهار میلیون درامدت بشود .سه میلیون سرمایه ثابت یک میلیون سود .الان من سبزی قرمه را سخت سرخش میکنم ....مغازه ها میشه برد و خانه های جلسه قران و روضه .....کلا اگر میخواهی بالا بری باید پر رو باشی....سعی کنی اصلا ضرر نکنی...ولی قیمتت خوب باشه ....