2777
2789

دخترم امسال کلاس اول به شدت خجالتیه و اصلا صحبت نمیکنه نمیتونه دوست پیدا کنه همش منتظر بقیه بان بهش بگن بیا بازی کنیم خودش خیلی آرومه البته تو خونه خوبه ولی کلا با همه به غیر از کسایی که خیلی باهاشون نزدیکه  همینطوره جواب سلام نمیده کلا با بقیه به زور حرف میزنه که ا خجالتشه میخوام ببینم کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و بعو بچه ش خوب شده باشه ؟ چون من خیلی نگرانم

اینم بگم که شرایط زندگی ما هم بی تاثیر نبوده چون هیچ فامیلی نداریم و هیچ بچه ای دور و برمون اصلا نیست و خب یاد نگرفته چطوری ارتباط بگیره و الان هم یکدفعه رفته توی جمع بچه ها 

یه بچه دو سه ساله میشناختم انقد که خجالتی بود تا دو ساعت میرفت پشت در میشست که هیچکس اونو نبینه ،به هیچ وجه حرف نمیزد اصلا عجیب غریب گوشه گیر بود

به فاصله دوماهی که ندیدمش یهو از این رو به اون رو شد مدام خودشو مینداخت تو بغل  این و اونوبا پررویی ارتباط میگرفت

به نظرم مشاوره میبردنش

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم همینطور بود از وقتی پیش‌دبستان رفته بهتر شده ان شاء‌الله به مرور خوب میشه. 

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧