2777
2789

اگر ۱۸عیار باشه اره

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه یه زنجیر خونه مامانم اینا بود یه گوشه من برداشتم زنجیر نقرم پاره شده بود الان میبینم روش نوشته ۷۵۰....ممکنه بدل باشه؟؟؟

https://rubika.ir/joing/FCAGIFCD0IJLVBUAFAKJNGIZPIXULEGS       میشه لطفا از کسب و کار یه مامان تازه کار حمایت کنین لطفااا🥰
میشه رو بدل هک شده باشه؟

نه فکر نمیکنم،روی بدل یه عددی الکی حک میکنن اما ۷۵۰نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

مرسی عزیزم‌ 

خواهش میکنم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792