2777
2789
عنوان

امشب ترک شدم 😞💔

551 بازدید | 17 پست

بدون هیچ توضیح و دلیلی 

دلم شکسته از نامردی آدما یه روز میان با التماس و یه روز میرن با ادعا 

چقد گفت عاشقتم چقد بهم توجه میکرد چقد با احساس منو می بوسید :) 

دلم شکسته خدایا پس تو کجایی 💔

چیکار کنم؟طرف همکلاسیمه همش جلو چشممه 

پشیمون میشه ؟ چجوری انتقام بگیرم

کاربری دست دو نفر 🙌

چرا ولت کرد و رفت

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اولا یارو بهت لطف کرده الان رفته اگر فردا باهات می موند نمی خواستت رفتاراش لهت می کرد ولی این اجازه بهت داده تا کسی که واقعا دوست داره و حاضر عمرشو واشت بزاره بیاد تو زندگیت نه خود بی لیاقتش 

خب چرا آخه؟

مگه میشه یه آدم انقد مریض باشه که بدون دلیل و توضیح ترکت کنه؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈💔 خداوند مهسا،حدیث و کیان💔خدای خدانور و نیکا و حمید💔خداوند اسرا،مونا ،مهرشاد💔خدای غزاله،ندا،مهرداد💔از عشقی و ستار چون گوهرش،خداوند افکاری و مادرش💔که این خانه مادری میهن است،که ایران زمین کاوه اش یک زن است💔🥲 به امید آزادی ایرانمون🤍

منم عاشق یکی شدم و فعلا که همو می خوایم اما میترسم از اینکه نکنه من وابسته بشم و اخرش اون بره پی زندگی خودش

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
من کاریش نکردم یهو رفت بی دلیل بدون اینکه هیچی بگه هرچی پرسیدم سکوت کرد فقط و فقط

چقدر سخت