2777
2789

من خودم اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم و نداشتم، ولی راستش توی همین نی نی سایت یه چیزایی دیدم یه لحظه ذهنم بهم ریخت

به نظر خودم که ترسو و بی لیاقت بود که رفت، ولی یکماهه به همه چیز فکر کردم، یه لحظه این به ذهنم رسید، مشکل خاصی نداشتیم، هر بار هم که دعوا میکردیم فرداش برمیگشت، اصلا طاقت نداشت

یه بار که باهم صحبت میکردیم، خیلی باهام راحت بود همه چیز رو بهم میگفت، میگفت مامانم چندساله همش تو کار دعاست، میگفت از اینا هست که دعا میگیره حتی به منم یه بار دادن، برای همین بحث داشتم و... 

به نظرتون امکانش هست برای رابطمون اینکارو کرده باشن؟ 

من نمیتونم قضاوت کنم، رابطم با خانوادش هم اونطوری نبود که بخوان دعا بگیرن و... ولی مامانش از اینا بوده که دوست داشت پسرش کلا پیشش باشه(خود این آقا تعریف میکرد میگفت وقتی خونه مجردی تنها زندگی میکردم، مامانم بهم دعا داد، میگفت یه مدت خیلی باهاشون خوب بودم اومدم پیششون دیگه زندگی میکنند باهم، میگفت یه بارم بهم دعا داد گفت برای رزق و روزی و این چیزا هست، روزی چند بار یه کارایی کن و....) 

ولی این آقا به شدت به من وابسته بود، خانوادش ازش سوءاستفاده میکردن من چندتا چیز بهش گفتم دیگه بهشون اجازه نمی‌داد که باهاش هر رفتاری کنند، کلا یکم ازشون دورتر شده بود و... و اینکه همش از من پیش مادرش تعریف میکرده، یه بارم دعوا کرد باهاشون، حتی میگفت یه بار داشتم عکسای دو نفرمون رو میدیدم اینقدر خوشحال بودم یکم گریم گرفت و... مامانش دیده بود😐

نمیدونم واقعا، به نظر خودمم الکیه، و امیدوارم که اینطوری نباشه ولی توی سایت یه چیزایی میگفتن، نظر شما چیه؟ 

نظر خودت جیههه 

بنظرم من دها هست ب یکی بگو براش سر کتاب باز کنه بفهمی

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید                                          1۳۹۹/۱۲/۷     ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام        امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم.    برام دعا کنید و اکر امضامو دیدید صلوات بفرستید ک ب آرزوی دام برسم ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقته گلی.خدا صبرت بده سخته زندگی پاشیدن

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
ایشالله مشکلت حل میشه  (متن خیلی دراز بود حوصله نکردم بخونم دیگه این راهکارو بپذیر) 😂😐

مرسی عزیزم 😅

ببخشید طولانی شد، میخواستم کامل توی پست اول بگم

اگر حوصلت شد بخون

اگه شوهرت به حرفات گوش میده به نظرم نه!!!

من شوهرم فقط یه حرف مادرش گوش میده و فهمیدم برامون دعا نوشته

منم اعتقاد نداشتم ولی خب اتفاق افتاده برام

اصن بعد هر سربالایی، سرازیری در کار نبود....
نظر خودت جیههه  بنظرم من دها هست ب یکی بگو براش سر کتاب باز کنه بفهمی

راستش من اصلا با این چیزا آشنایی ندارم

همینام توی نی نی سایت فهمیدم

چون این آقا میگفت مادرش اهل دعاست و قبلا هم براش گرفته، برای همین ذهنم بهم ریخت

چکار باید کنم؟ 

خدا خودش بهتر میدونه، شاید من اشتباه میکنم، ولی اون آقا ترسو و بی لیاقت بوده اینام بهونست

نمیدونم واقعا 

اگه شوهرت به حرفات گوش میده به نظرم نه!!! من شوهرم فقط یه حرف مادرش گوش میده و فهمیدم برامون دعا نو ...

چقدر بد، من زیاد این چیزا رو قبول ندارم، الانم حدس زدم، خدا بهتر میدونه

راستش شوهرم نبود، قرار بود ازدواج کنیم، که من خواستم فعلا صبر کنیم، بعدشم که رفت

چقدر بد، من زیاد این چیزا رو قبول ندارم، الانم حدس زدم، خدا بهتر میدونه راستش شوهرم نبود، قرار ب ...

من هنوزم قبول ندارم اما خب هست دیگه

بهتر که گذاشت و رفت... من کنار شوهرمم ولی مادرش مدام آزار میرسونه من افسرده شدم.... داغون شدم

همون بهتر که رفت

اصن بعد هر سربالایی، سرازیری در کار نبود....
من هنوزم قبول ندارم اما خب هست دیگه بهتر که گذاشت و رفت... من کنار شوهرمم ولی مادرش مدام آزار میرسو ...

چقدر بده، امیدوارم خوشبخت باشید و مشکلتون حل بشه

درسته، کسی که قراره بره، همین اول بره بهتره، این آقا خودشم ترسو بود، شونه خالی کرد، شایدم واقعا مامانش کاری نکرده