من خودم اصلا به این چیزا اعتقادی ندارم و نداشتم، ولی راستش توی همین نی نی سایت یه چیزایی دیدم یه لحظه ذهنم بهم ریخت
به نظر خودم که ترسو و بی لیاقت بود که رفت، ولی یکماهه به همه چیز فکر کردم، یه لحظه این به ذهنم رسید، مشکل خاصی نداشتیم، هر بار هم که دعوا میکردیم فرداش برمیگشت، اصلا طاقت نداشت
یه بار که باهم صحبت میکردیم، خیلی باهام راحت بود همه چیز رو بهم میگفت، میگفت مامانم چندساله همش تو کار دعاست، میگفت از اینا هست که دعا میگیره حتی به منم یه بار دادن، برای همین بحث داشتم و...
به نظرتون امکانش هست برای رابطمون اینکارو کرده باشن؟
من نمیتونم قضاوت کنم، رابطم با خانوادش هم اونطوری نبود که بخوان دعا بگیرن و... ولی مامانش از اینا بوده که دوست داشت پسرش کلا پیشش باشه(خود این آقا تعریف میکرد میگفت وقتی خونه مجردی تنها زندگی میکردم، مامانم بهم دعا داد، میگفت یه مدت خیلی باهاشون خوب بودم اومدم پیششون دیگه زندگی میکنند باهم، میگفت یه بارم بهم دعا داد گفت برای رزق و روزی و این چیزا هست، روزی چند بار یه کارایی کن و....)
ولی این آقا به شدت به من وابسته بود، خانوادش ازش سوءاستفاده میکردن من چندتا چیز بهش گفتم دیگه بهشون اجازه نمیداد که باهاش هر رفتاری کنند، کلا یکم ازشون دورتر شده بود و... و اینکه همش از من پیش مادرش تعریف میکرده، یه بارم دعوا کرد باهاشون، حتی میگفت یه بار داشتم عکسای دو نفرمون رو میدیدم اینقدر خوشحال بودم یکم گریم گرفت و... مامانش دیده بود😐
نمیدونم واقعا، به نظر خودمم الکیه، و امیدوارم که اینطوری نباشه ولی توی سایت یه چیزایی میگفتن، نظر شما چیه؟