2777
2789
عنوان

وای پشمام😐

313 بازدید | 12 پست

بچها یه دختر فامیل داریم وضعشون خوبه باباش شرکت داره ولی بقدری افاده ای و پز پروعه ک نگو و از بالا ب پایین نگاه میکنه همه رو حالا با یه پسرب ازدواج کرده ۱۰۰برابر خودشون پولدار تر ازون‌پولدار رویایی ها .خواهرشوهرش و باید ببینید پرستار ۲۴ ساعته برا بچه داره یکی دیگه داره میاد تمیزکارب خونه میکنه و براش غذا می پزه راننده شخصی داره خونه و ماشینشم نگم براتون ازینا ک تو فیلما می بینید...ولی رفتارش ماههههه ماههه ذره ای غرور نداره انقد خاکیه ک نگم براتون فک میکنی خواهرته مهربون فوق العاده صمیمی و بی ادعا .و خودمونی.بعد این خانم هی میشینه پشت سره خواهرشوهر ب این ماهی چرتو پرت میگه هی میگه عقده ایه فلانه ادم نیی درحالیکه همه میدونیم از رو حسادت میگه .چرا بعضیا صفات زشت خودشونو ب بقیه نسبت میدن 😐 خودش عقده ایه ب اون بنده خدا ک همه عاشقشن میگه عقده ای😐واقعا وات د فاز😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رک بگو بهش ب ما چه ..یبار بگین دیگه نمیگه.... خودتو درگیر این چیزا نکن

بخدا ادم پچ پچویی نیستم ولی عین مته راه میره حرف اون بنده خداو میزنه خیلی ناراحت میشم انقد ماهه حس میکنم خواهر خودمه😢