2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست خشک و ترک بر نمیداره 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
هیچی !!! من کلی ابرسان دارم اصلا خشکی رو بر طرف نمیکنن اگه به داخل بدنمون مثل کبد ..گوارش.. برسی ...

منم پوستم بشدت خشک بود هر ابرسانی میزدم انگار هیچی نمیزدم فقط لدورا به دادم رسید الان یک ساله مدام استفاده میکنم خیلی پوستم بهتره  دیگه خشک نیست

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پوستم روشنتر و شادابتر میشه

چ مارکی میزنی

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
هیچی !!! من کلی ابرسان دارم اصلا خشکی رو بر طرف نمیکنن اگه به داخل بدنمون مثل کبد ..گوارش.. برسی ...

چون بلد نیستی یا محصولات فیک داغون استفاده میکنی 

از اسنس آبرسان و ترميم كننده تخصصی رووکتین Rovectin بزن بعد از روش مرطوب کننده سیمپل رو بزن پوستت عالی میشه بعد از آبرسانی باید مرطوب کننده زد تا اون آبرسانی زیر پوست بلاک شه بیرون نزنه

پوستم خیلی خشک میشد. با این مختلط و مستعد جوشه

الان یه مدتیه نوتروژینا میزنم. ژل شو

بد نبوده تا حالا

راضی ام

ولی چشمم سرم آبرسان اوردینری رو گرفته. شاید بعدا خریدمش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
منم پوستم بشدت خشک بود هر ابرسانی میزدم انگار هیچی نمیزدم فقط لدورا به دادم رسید الان یک ساله مدام ا ...

لدورا یه نتورک داغونه لطفا به کسی تبلیغش نکن محصولات درست حسابی تو داروخونه به فروش میره البته کلا ایرانی استفاده‌ نمیکنم ولی کسی ک سواد نقد محصولاتی پوستی رو داشته باشه میفهمی کلا محصولات 

کامان و تراست لدورا پریم دیپ سنس چنچ کویین لاچکری فلان همشون آشغالن فقط پوستو نابود میکنه

لدورا هم ترکیب چندتا گیاه هست .

برای من عالی بود با اینکه خیلیا ازش بد میگن ولی گرون شده این سری لایسل برای پوست خشک خریدم که همراهش مرطوب کننده هم داره امیدوارم به اندازه لدورا برای پوستم مفید باشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن