2777
2789
عنوان

مرده متحرک

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم  چیکار کردی خوب شدی ینی تو هم به این شدت بودی؟

من خیلی حالم بد بود،،طوری که دامادمون هم بغض میکرد چشماش پر میشد منو میدید،، از 55 کیلو شدم 36 کیلو.... سر سفره یهو میزدم زیر گریه....بدترین شرایطو داشتم اول خدا کمک کرد،، بعد قران خوندنم،، بعد صبوری و شکیبایی و همراهی و همدلی خانوادم و رفیق شفیقم. که خدا انشالله سایه شو بالاسر من و زن وبچه ش حفظ کنه،، رفیق صمیمیم خیلی کمکم کرد خیلی.. نگران نباش اگر خواستی من کنارتم

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون میشم ازت

درخواست بده لطفا عزیزم

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

هیچ کسی نمیتونه جز خودت حالت رو خوب کنه

یک هدف تعیین کن و براش تلاش کن

خودت برو تفریح 

برو پیاده روی

اگه میتونی برای خودت خرید کن

حتی اگر یک آدامس باشه یا یک لباس شیک

آشپزی کن باعشق فرقی نمیکنه یک غذای مفصل باشه یا یک کته یا نیمرو

شعر بخون

خلاصه خودت دلیل حال خوب خودت باش منتظر هیچکی نباش.....          

چیزی نمیگن..فقط جلومو میگیرن منو تبدیل میکنن به یه شی بی جان ک هیچ تحرک و انگیزه ای نداره هیچ کاری ن ...

نیازی درون تو هست که تامین نمیشه، بخاطر همین این احساسات میان سراغت تا بهت بگن که به فکر رفع اون نیازها باشی. هیچ کسی قرار نیست مسئولیت نیازهای مارو برعهده بگیره جز خودمون. وقتی برای اون نیازها برنامه ریزی و تلاش کنی، کم کم انگیزه‌ و شوق زندگی درونت پیدا میشه.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
چجوری بفهمم نیازمو چجوری پیداش کنم

باید نسبت به خودت و احساساتت آگاه تر بشی. ببینی چه وقتایی و کجاها، حالت بدتر میشه و احساسات ناخوشایند بیشتر سراغت میان. اونجا یعنی چیزی هست که آزارت میده. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊