2777
2789
عنوان

دعا و قرآن

545 بازدید | 84 پست

بچه ها چند وقته خیلی مشکل دارم ... خیلی دعا و قران خوندم ولی حل نمیشه ... قبلا بهم گفتن طلسم دارم... نمیخوام برم پیش دعانویس... کسی هم نیست باهاش درد و دل و مشورت کنم😔

عزیزم داخل ایتا سیده خانومی هستن که کانال دارن و برای هر مشکلی به صورت رایگان ختم شخصی میدن اینم لینکشون

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسفند دود کن آرامش بخشه و ذهن رو از فکر بد خالی میکنه گل آب اصل تو خونه اسپری کن از غذا های گرم استفاده کن این برای آرامش 

صوت قران بزار بلند بلند تو خونه آیت الکرسی و حمد زیاد بخون خدا رو وکیل خودت بگیر این برای رهای از انرژی منفی طلسم 

تلاش کن امید وار باش و دعا کن ایم برای این که خدا کمکت کنه همینا بلدم امید وارم کمک کننده باشه

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
اگه دوس داری بگو عزیزم من میشنوم  خودمم دلم گرفته

تا چند سال پیش هر خواستگاری واسم میومد جور نمیشد الانم چند ساله خواستگار ندارم... فقط یه بنده خدایی خیلی دوستم داشت که اونم سر یه موضوع الکی الکی بهم ریخت.. چتد سال پیش مامانم از یه آقایی پرسیده بود گفته بود که دخترت رو جادو کردن که یا ازدواج نکنه و یا اگه بکنه جدا بشه... توی فامیلم دشمن زیاد داریم و اهل جادو و جنبل

شما چرا دلتون گرفته؟؟؟

هفته ی پیش با شوهرم سر یه چیز الکی دعوا کردیم و چند روزی قهر بودیم و با هم حرف نمیزدیم

یهو دیشب مثل دیوونه ها اومد خونه و وسایلشو جمع کرد و رفت

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
هفته ی پیش با شوهرم سر یه چیز الکی دعوا کردیم و چند روزی قهر بودیم و با هم حرف نمیزدیم یهو دیشب مثل ...

من هر چی خواستم مانعش بشم قبول نکرد و گفت اگه نری کنار کتکت میزنم

بعدم رفت 

تا حالا توی این ده سال این کارو نکرده بود

حس میکنم یا چشم خورده یا دعا براش گرفتن 

منم مشکل تو رو دارم فامیلام حسودن و اهل جادو جنبل

مخصوصا که ما توی این سه چهار سال وضع مالیمون خوب شد

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.