2777
2789
بالاش هم در میاد؟؟ البته بین جلسات ۴و ۵ برگشت مو داریم که از جلسه ۶ دیکه درنمباد در کل من خیلی راضیم ...

بالاش نسبت به پایین کمتره 

من خیلی ژیلت میزدم بین جلسات لیزر میرفتم ،

این سری خانمه گفت نباید بزنی 

حالا خداکنه تا جلسات آخر نتیجه بگیرم

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
این دستگاه جلسه ای7ملیونه. هزینش یکم بالاس ولی خیلی خوبه از همه لحاظ تو گوگل سرچ کنید می‌فهمید. دستگ ...

جدی چقدر زیاد تاخالا همچین هزینه ایی نشنیده بودم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بالاش نسبت به پایین کمتره  من خیلی ژیلت میزدم بین جلسات لیزر میرفتم ، این سری خانمه گفت نباید ...

چرا گفتن بین جلسات نباید ژیلت بزنید؟؟ فک میکردم فقط بین جلسه اول و دوم نباید بزنیم. پس اونایی ک متاهلن باید چیکار کنن نمیشه ک نزد؟؟ یکی از دغدغه های من واسه لیزر همینه 

بالاش نسبت به پایین کمتره  من خیلی ژیلت میزدم بین جلسات لیزر میرفتم ، این سری خانمه گفت نباید ...

شاید مال همون باشه من اصلا ژیلت نمیزنم اصلا مویی نیست که بخوام ابن همه زیلت برنم فقط شب قبل لیزر ژیلت میرنم مال من بالا بیکینی هیچی مو نداره کاملا صاف پایینش خیلی کم داره که گفت برای بیکینی باید ۱۵ جلسه بیای تا اون پایین هم کامل بره

دیکه ژیلت نرن تاثیرشو کم میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا گفتن بین جلسات نباید ژیلت بزنید؟؟ فک میکردم فقط بین جلسه اول و دوم نباید بزنیم. پس اونایی ک متاه ...

گفتن خوب نتیجه نمیگیری

گفت امروز که لیزر کردی تا دوهفته دیگه شیو نکن 

دوهفته بعد بزن 

یه بارم یه روز قبل اینکه برم لیزر بزنم 

یعنی کلا دوبار 

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
چرا گفتن بین جلسات نباید ژیلت بزنید؟؟ فک میکردم فقط بین جلسه اول و دوم نباید بزنیم. پس اونایی ک متاه ...

مویی درنمباد که بخوای ژیلت بزنی ۹۰ درصد موها ریخته فقط پایین بیکینی خیلی کم نازک در میاد 

شاید مال همون باشه من اصلا ژیلت نمیزنم اصلا مویی نیست که بخوام ابن همه زیلت برنم فقط شب قبل لیزر ژیل ...

آره دیگه نمیزنم 

ولی چقد خوبه همیشه تمیزی 

حموم میری دوش میگیری میای راحت

جدی چقدر زیاد تاخالا همچین هزینه ایی نشنیده بودم 

دکتر مریم ملکی اصفهان انجام میده. هزینش زیاده ولی فک کنم 3سال ی بار شارژ میشه یا اصلا باعث سوختگی و لک نمیشه. جلساتش هم 4تا5جلسه هست و خیلی چیزای دیگه. کسایی ک پوست سفید هم دارن میتونن با کوترا لیزر کنن ولی خب با کندلا هم خوبه براشون چرا دیگه هزینه زیاد بدن. چون پوست من سبزس و میخوام لیزرم خوب باشه میخوام برم با دستگاه کوترا. دکتر ملکی هر وماه ی بار لیزر انجام میده جاهای دیگه هرماه. نمیدونم کدومش اصولی تره 

آره دیگه نمیزنم  ولی چقد خوبه همیشه تمیزی  حموم میری دوش میگیری میای راحت

بهترین کاری که آدم مبتونه انجام بده درحق خودش همین لیزر هست 

بهترین کاری که آدم مبتونه انجام بده درحق خودش همین لیزر هست 

دقیقا

دکتر مریم ملکی اصفهان انجام میده. هزینش زیاده ولی فک کنم 3سال ی بار شارژ میشه یا اصلا باعث سوختگی و ...

با دایود هم میتونستی انجام بدی دایود مال پوست های سبزه اس با هزینه خیلی کمتر من که خودم بی نهایت راضیم از کندلا 

با دایود هم میتونستی انجام بدی دایود مال پوست های سبزه اس با هزینه خیلی کمتر من که خودم بی نهایت راض ...

پوستم خیلی سبزه نیس ک تیره باشه. ولی با دایود میترسم ی موقع لک بشه یا پوستم بسوزه. کوترا دیگه خیالم راحته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز