2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۵ جلسه رفتم 

فعلا بیکینی کم شده ولی کامل نریخته زیر بغل کامل رفته

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
من دارم میرم امروز جلسه ششم بود که رفتم 

کاملا موهات ریخته یا نه

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
کاملا موهات ریخته یا نه

۹دصدش ریخته زیر بغل و پا و دست بیکینی هم نود درصدش ریخته فقط پایینش قسمت لابیا نازک کم در میاد اونم خیلی کم بالاس که کاملا ریخته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هنوز نرفتم میخوام برم. با دستگاه کوترا آمریکا شنیدم خیلی خوبه. شما با چه دستگاهی میخواین لیزر کنین؟& ...

من الان یک ساله میرم دکتره گفت چون پوستت سفیده کندلا جواب نمیگبری با دایود رفتم

هنوز نرفتم میخوام برم. با دستگاه کوترا آمریکا شنیدم خیلی خوبه. شما با چه دستگاهی میخواین لیزر کنین؟& ...

دستکاه فقط کندلا بغیه اس الکی هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
۹دصدش ریخته زیر بغل و پا و دست بیکینی هم نود درصدش ریخته فقط پایینش قسمت لابیا نازک کم در میاد اونم ...

من ۵ جلسه رفتم بیکینی هنوز در میاد 

ولی جاهای دیگه درنمیاد خیلی کم 

من ۵ جلسه رفتم بیکینی هنوز در میاد  ولی جاهای دیگه درنمیاد خیلی کم

بالاش هم در میاد؟؟ البته بین جلسات ۴و ۵ برگشت مو داریم که از جلسه ۶ دیکه درنمباد در کل من خیلی راضیم دیکه مویی ندارم

دستکاه فقط کندلا بغیه اس الکی هست

این دستگاه جلسه ای7ملیونه. هزینش یکم بالاس ولی خیلی خوبه از همه لحاظ تو گوگل سرچ کنید می‌فهمید. دستگاه کندلا هم خیلی خوبه ولی پوست من سبزس مناسب پوست من نیس. برای پوست سبزه دایود و کوترا بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز