2777
2789

شاید موضوع طولانی باشه ولی ممنون میشم بخونید و نظتون رو بگید🙏🙏💖

دوستان من تیر ۴۰۱ امسال کنکور دادم برا بار سوم و موفق نشدم و رشته زبان در دانشگاه ازاد دانشجو هستم ولی اوایل که کنکور تموم شد از اونوقت دیگع به فکرش نبودم زباد ولی دیروز پدرم همینجوری گفت نمیخوای کنکوری بدی منم گفتم‌نه فعلا..بعد الان شک دارم..چون به فکر کسب درامد هستم..از طریق اینستاگرام و ادمینی و اگر شد تدریس بدم در اینده و بعد اگر دیدم صلاح هست کنکور میدم اگر نه که هیچ..بعد که دیروز پدرم اینو گفت...گفتم نکنه برم تو فاز کسب درامد بعد اخرش نتونم‌کنکور بدم چون دیگه درگیرش بشم ( خودم دوسال کنکور میخوندم و میتونم به جرئت بگم جز بدترین سال های عمرم هستن چون نه درست حسابی دزس میخوندم و تمرکز نداشتم و حالم فقط و فقط بد وبدتر میشد با خودم گفتم اگر روزی قرار باشه برگردم به کنکور با شخصیت قوی‌تر و کلاس ثبت نام میکنم و... ولی الان گفتم میخوام کسب درامد کنم و هدفم مستقل شدن هست..نظرتون چیه.اگر جای من بودید چکار میکردید؟

عزیزم هدفت از کنکور چیه؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم🤕 همین‌نمیدونم‌ نمیزاره درست فکر کنم

خب وقتی هدفی هم ازش نداری فعلا سمتش نیا 

تمرکزت رو بزار روی همون کسب درآمد و داخل فوق العاده پیش برو 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

خب وقتی هدفی هم ازش نداری فعلا سمتش نیا  تمرکزت رو بزار روی همون کسب درآمد و داخل فوق العاده پ ...

بخاطر همین میگم قصدشو فعلا ندارم ..چون واقعا اون دو سال بدجور گذشت ..تمرکز نداشتم..فقط خودم تنهایی میخوندم..هرشب گریه میکردم..وزنم زیاد شد و اعصابم خورد میشد از این وضع..

خب وقتی هدفی هم ازش نداری فعلا سمتش نیا  تمرکزت رو بزار روی همون کسب درآمد و داخل فوق العاده پ ...

شما داشجو پزشکی هستین؟  راضی هستین از رشتتون؟

پشت کنکور هم موندین؟

بخاطر همین میگم قصدشو فعلا ندارم ..چون واقعا اون دو سال بدجور گذشت ..تمرکز نداشتم..فقط خودم تنهایی م ...

زندگی کن عزیزم 

خودتو پشت کنکور متوقف نکن

شما داشجو پزشکی هستین؟  راضی هستین از رشتتون؟ پشت کنکور هم موندین؟

آره عزیزم

راضی هستم چون واقعا دوسش دارم

چند سالم پشت موندم واسه همین میدونم پشت کنکور موندن هم انگیزه میخواد و هم روحیه 

وگرنه هدر دادن عمره و بی نتیجه

چن سال موندین؟ الان ترم چندین؟

۵سال

الان آخرای ترم ۵ ام