2777
2789

من والا ریاضی نیستم تجربی بودم سال دومم بود ک کنکور میدادم زیاد راضی نبودم حقیقتش از خودم انتظار بیشتری داشتم:)))) همین باعث شده که انگیزمو از دست بدم و الان درس نخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا ریاضی نیستم تجربی بودم سال دومم بود ک کنکور میدادم زیاد راضی نبودم حقیقتش از خودم انتظار بیش ...

فدا سرت 

والا دوسال خوندی تو تلاشتو کردی بهتر از همه زدی ولی 

کنکور سطحش بالا بوده نگران نباش برا همه همین بوده تجربی

خدا🫀...........❤️
فدا سرت  والا دوسال خوندی تو تلاشتو کردی بهتر از همه زدی ولی  کنکور سطحش بالا بوده نگران ...

میدونی واقعا بهتره پارسال خونده بودم و همه اوناییم ک سال دوم سومشونه میگن اصن سالای دوم سوم رتبشون نصف شده حالا یکم فازم بد هست ولی سریع خودمو جمع   و جور میکنم واسه تیر خردادم میخام ترمیم معدل کنم خودت چیکار کردی عزیزم؟ سال چندمت بود؟

میدونی واقعا بهتره پارسال خونده بودم و همه اوناییم ک سال دوم سومشونه میگن اصن سالای دوم سوم رتبشون ن ...

من دوازدهمم هنوز کتابو تموم نکردیم همینجوری شرکت کردم 

خدا🫀...........❤️
فک کنم تو این سایت کسی ک کنکور ریاضی داده باشه نداریم

ن والا منم چن روز پیش یه تاپیک راجب کنکور زدم یه نفرم جواب نداد با بغض بستمش😂💔 حالا بخدا یه تاپیک بزن راجب بکارت یا حاملگی یه مشت ادم فوضول و گه خور میریزن تو سرت😂

میدونی واقعا بهتره پارسال خونده بودم و همه اوناییم ک سال دوم سومشونه میگن اصن سالای دوم سوم رتبشون ن ...

والا با این همه تلاشی که از تو دیدم اراده ی قوی باید داشته باشی 

ایشالله باهم خرداد و تیر به هدفمون میرسیم 

خدا🫀...........❤️
شما چی؟

ان شالله ک قبول میشی نگران نباش من دوستام پارسال ریاضی میگفتن زیاد نخونده بودن ولی با همون حجم خوندن به چیزی ک میخاستن رسیدن اگرم کنکور دی و زیاد خوب ندادی فدا سرتتت شاید تک و توک خیلییی کم دوازدهمی دی و عالی داده باشه دی بیشتر برا پشت کنکوریا ساخته شده بود انگار  منم والا دلم پرستاری دولتی یا ازاد فرق نمیکنه یا فرهنگیان میخاد ان شالله که بهش برسم اگر قبول شم حتما راجبش تاپیک میزنم😂💔

ان شالله ک قبول میشی نگران نباش من دوستام پارسال ریاضی میگفتن زیاد نخونده بودن ولی با همون حجم خوندن ...

قبول میشی بهت قول میدم 

تعداد پشت کنکوری ها بسیار کمه نسبت به کل دانش آموزای تجربی 

و دی هیچ تجربی نخونده بود (منظورم دوازدهم) 

برای همین شانست از سالای قبل خیلی بیشتره خیلی 

چون فک کن هیچ دانش آموزی نخونده 

پس چقدر رتبت تغییر می‌کنه 

بعد ی سوال 

برای شما نهایی حساب میشه یا نه؟

خدا🫀...........❤️