2777
2789

اون روز یه سوال دینی داشتم میخواستم از دیگران بپرسم جوابش رو پیدا کنم. پرسیدم آیا فلان گناه رو خدا می بخشه؟توبه داره؟ چیز دیگه ای نگفتم .خودمم جوابش رو نمیدونستم ودنبال سوال بودم. تو دلم میگفتم کاش این آدما که ازشون خوشم نمی اومد همین گناه رو که اشاره کردم بکنن بسوزن اما از بیرون هیچ بروز ندادم فقط همین سوال پرسیدم تمام

آشکارا هم به گناه دعوت نکردم چون می ترسیدم گناه باشه

البته مجبورا برای اینکه جواب سوال رو پیدا کنم چون کنجکاو بودم و استرس داشتم باید می پرسیدم ولی در کنارش همین نیت رو هم داشتم با اینکه نیتم رو بروز ندادم 

الان یعنی دعوت کردم؟ اگه اون گناه بکنن گناهش گردنم میفته؟ اگه بعدا پشیمون شدم باید از خدا عذرخواهی کنم تمام؟

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وژدانا بیخیال

خدا برای نیت خیر هم پاداش میده،ولی نیت شر جزا ندازه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چقد درگیری با خودت😐😐🖤   

اگه تو ریاضی انقد درگیر بودی یه چیزی میشدی

بس کنید تروخدا یه خورده عقایدتون رو بروز رسانی کنید    مگه کشکه که به دعای تو برن گناه کنن 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

از صبح تاحالا داری تاپیک میزنی از ساعت ۸ تا الان تو سایتم هر ۱ ساعت یک بار تاپیک زدی واقعا داری منم به گناه ناسزا گویی نزدیک میکنی 

بس کن 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

یه چی بگم ایا کسی میتونه جای خدا کسی رو ببخشه یا مثلا نابودش کنه الانه ادمای با خدا خیلی کم هستن اکثرا فقط اسلام اوردیم و از ایمان بهره ایی نبردیم پس خیالت راحت باشه کسی که ایمان داره با حرف هیچکی گناه نمیکنه اگه گناه هم بکنه رابطه اش انقدری با خدا خوبه که خدا میبخشدش،،در ثانی فعلا اکثرا بفکر اینده شونن با این وضع اقتصاد چیز دیگه ایی تو فکرها نمیمونه😂🙏🏼 

از صبح تاحالا داری تاپیک میزنی از ساعت ۸ تا الان تو سایتم هر ۱ ساعت یک بار تاپیک زدی واقعا داری منم ...

هر کسی فردی را به دیگران گناه دعوت کنه اگه اون فرد کن گناهش گردن اون هم میفته. مراقب باش عزیز.

La

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند(خدا در قرآن فرموده که گناهکاران را سخت و شدید مجازات می کند.) بعدش حتی اگر توبه کند و خدا ببخشه، باز هم ارزش و مرتبه اش پایین میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر ارزشش میاد پایین تر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست. هر چقدر آدم از گناه دوری کنه و کارهای خوب بیشتر انجام بده ارزشش نزد خدا بالاتره🌸

La