2777
2789
عنوان

بی اشتهایی تو بارداری عادیه؟

200 بازدید | 10 پست

خیلی بی اشتها شدم حتی اشتهام نمی‌کشه قرصامو بخورم 

پریشب چیزی نخوردم دیروز ظهر ناهار خوردم دیشب و امروز ظهر هیچی نتونستم بخورم

ولی عاشق نوشابه با کلوچه ام

شبانه‌ روزی بخورم سیر نمیشم ازش 

دست خودم نیست نمیدونم چیکار کنم فقط روز چهارشنبه هوس ماهی کرده بودم از ته دلم با اشتها خوردم

عادیه؟ 

وزن هم نگرفتم 29 هفته ام از اولش تا الان 4کیلو.اضافه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنت نابود میشه جنین کل  ذخیره بدنتو میکشه و بعد زایمان شبیه پیرزنا میشی خدایی نکرده پس بخور چون خودتی که ضرر میکنی اون جنین مثل انگل کل مواد لازمشو ازت میگیره پس زوریم شده بخور

نوشابه و کلوچه🤤 نی نی چیه؟

باورت میشه صد در صد نمیدونم 

آنومالی گفت کوچولوئه برو دو هفته دیگه بیا ولی احتمال میدم دختره 

آره ی چیزا عجیبی میخورم 

دو هفته پیش ماکارانی درست کردم 

ریختم تو ماست خوردم😂

دست خودم نیستا شوهرم مثل وحشت زده ها نگام. میکرد😂😂

بدنت نابود میشه جنین کل  ذخیره بدنتو میکشه و بعد زایمان شبیه پیرزنا میشی خدایی نکرده پس بخور چو ...

وای دقیقا یعنی هرچی میخورم نیم‌ساعت بعد انگار کل انرژی بدنم خالی شده انگار هیچی تو بدنم نیست بدنم بقدری بی‌حال میشه ک نمیتونم از جام بلند شم

من از هفته سی ب بعد دوس دارم همه چیزو بخورم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️9 کیلو هم اضافه کردم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

اگه مولتی ویتامیناتو سر وقت بخوری اوکی میشه

هم اشتها 

هم انرژیت

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
آره ولی مشکلم اینه اشتهام نمی‌کشه حتی اونارو سروقت بخورم چقد سخته حاملگی

میفهمم چی میگی 

ولی ب خودت لطمه میزنی 

منم قرص آهن و زینکمو نمیتونم مرتب بخورم 

بس ک تنبلم 

آخه قرص ک دیگه کاری نداره 

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 
وای دقیقا یعنی هرچی میخورم نیم‌ساعت بعد انگار کل انرژی بدنم خالی شده انگار هیچی تو بدنم نیست بدنم بق ...

بله دیگه خانوم حالا اخراش ببین چ سخت میشه من الان تغذیم خوبم هست ولی بعضی وقتا مغز استخونای ران و ساق پام با دستام درد میگیره انگار دارن ازش یه چیزی میکشن پس باید جبرانش کرد به فکر خودت باش من مرتب شیر شیرموز گردو خرما بادام تخم مرغ ماست و مرغ کبابی میخورم تو برنامه غذایم هست هر هفته

2790
2778
2791
2779
2792