2777
2789
عنوان

الان بی بی بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 78 پست
اره،ولی بزار فردا ادرار صبحگاهی بزن دقیق تره

انقد میرم دشوری دیگه فک نکنم هیچ ادراری دقیق باشه شب دو سه بار بیدار میشم 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فرقی میکنه بابا تا صب نمیتونم برسم خونه میزنم😂

بزن زود خبر بده منم منتظرم 😃😃

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
برا من سر دخترم تا ۹ ماهگیم بی بی چک میزدم منفی نشون میداد 😅😅  ولی برا بعضی ها رو حتی دو روز ...

نههه بابااااااااا😨پس چجوری ؟ ازمایشم منفی بود؟

اولن باید ۷ روز بگذره معلوم بشه بارداری یا نه برای دقیق شدن باید اول صبحی ناشتا بزنی

ولی بعضیا دو سه روز قبل موعدم میزنن مثبت در میادا 

اره حتما نشون میدع برو بزن 😍 من اولین باره بی بی چک خریدم هنوز اقدام نکرده میخوام بزنم 🤣🤣

😂😂می فهممت 

من سر جفت بارداریام دوروزه از موعدم گذشته بود زدم مثبت بود

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بلاخره میزنی یا نه؟؟؟؟😖

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓