2777
2789
عنوان

دندان درد

477 بازدید | 13 پست

دندانم شدید  درد می کنه 

تا برم دندان پزشکی 

برای ساکت شدن دردش چیکار کنم ؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطره پرسیکا از پوسیدگی هم جلوگیری میکنه هم برطرفش میکنه

واقعا جلوگیری می کنه؟

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بدترین درد تو دنیا دندون درده .‌‌منم از دیشب نابودم .

از بی حسی استفاده کن ..یا اینکه سقز و نمک و فلفل و باهم قاطی کن اندازه  ی نخود بزار تو دندونت

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
منم یه هفتس غذا نمیتونستم بخورم😢 امروز رفتم فقط تونستم یکیشو پر کنم 1700 ☹️

منم این ماه ۲۳۰۰دادم برا یکیش .‌من دندون خراب ندارم الان لثه هام خیلی درد میان ..زود ب زود  عفونت میکنن

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز