2777
2789
عنوان

ختم واقعه دوشنبه اول ماه

213 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.دوشنبه اول ماه رجبه ختم سوره واقعه برای حاجت روایی که بسیار مجربه.فرصت مناسبیه این ختم وانجام بدیم.

روز اول ۱ سوره واقعه.روز دوم ۲ سوره واقعه تا روز چهاردهم که ۱۴ سوره واقعه هست.هرکس تونست انجام بده ان شالله همه حاجت روا شن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

انشالله انجام میدم،دوشنبه این هفته؟

الهی خیر ببینی،الهی...

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

گلای مهربون خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم خیلی برام دعا کنید که بهترینها برام رقم بخوره و خوشبخت بشم و حال دلم خوش بشه،لطفا ممنون میشم یک صلوات مهمونم کنید🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله انجام میدم،دوشنبه این هفته؟ الهی خیر ببینی،الهی...

بله از پس فردا شروع میشه.عزیزم بعد از خوندن سوره یه دعای کوتاهی هم داره من اینجا نذاشتم تو گوگل سرچ کن میاد .ان شالله از این ختم دست پر بیای

اوه خدایا 

۲۰سوره حمد

۲۰۰صلوات

۱۰۰۰ ذکر الله الصمد

چهارده روز ختم سوره واقعه

پنج بار آیت‌الکرسی ،چهارقل،حمد،صلوات و صلوات خاصه حضرت زهرا

۱۰۰ بار هم ذکر یا جواد الائمه ادرکنی

باید بخونم.خدا خودش کمکم کنه بیشترین خیر رو ببریم و به بهترین شکل ممکن ادا کنم نذرهام رو

از دوشنبه خوانده بشه؟ تا ۱۴ روز درسته، ؟؟؟بعد من پریودم اشکالی ک نداره البته تا اوت موقعه ممکنه تمام ...

بله از دوشنبه تا ۱۴ روز