2777
2789

سلام بچه ها من یه عکس میذارم از گالریم خب ، بهم بگید چیکارش کنم 

ببینید وقتی یه عکسی رو میخوام ادیت کنم برام یه علامتی نشون میده که وقتی میزنم روش انگار ورژن جدید ادیت برای گوشی شیائومی اومده حالا زدم و اون ورژن رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه میشه کمکم کنید دوست دارم عکسامو با ادیت های جدیدش تغییر بدم🥲 عکس میذارم بگید برا شما هم این مشکل پیش اومده؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

مثلا این عکس رو ببینید اونجا که با زرد نوشته نیو 

بالا سمت چپ اینو بزنی یه چیزیو دان میکنه بعد که دان شد نصب نمیشه 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اینستات فعاله سرچ کن بروزشو کلا در مورد گوشی شیایومی میگه و ب سوالات جواب میده

اینستا فی.لتر شکن میخواد اذیتم میکنه هی نصب میکنم باز حذفش میکنم حوصلشو ندارم تلگرام دارم تلگرام کانالی نداره؟

کانالم داره ایدی کانالش شاید این باشه دقیق نمیدونم

همون بروزشو سرچ کنم؟ میشه برام ایدی دقیق اینستا یا تلگرامشو پیدا کنی