2777
2789
عنوان

دوست مسخره کن

322 بازدید | 21 پست

بچه ها همونطور ک میدونین من بچه دارم 

داشتم بش شیر میدادم ک دوستم دید گفت وای سینه هات چقدر قهوه ایه  من اون لحظه یاد قبل از حاملگیم افتادم ک سر این موضوع رنج میبردم و کلا یه جوری شدم خیلی ناراحت شدم و نتونستم جوابی بدم 

من باید چیکار کنم ک درست بشم؟؟؟ چون دوست ندارم مسخرم کنن

😐😐خب طبیعیه 

دوستت مجرده؟  یا چیزی نمیفهمه و خنگه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐خب طبیعیه  دوستت مجرده؟  یا چیزی نمیفهمه و خنگه

مجرده 

حتی قبلنا هم قبل حاملگیم با دوستام رفتیم استخر خواستم لباس عوض کنم دیدنم و مسخرم کردن گفتن چقدر قهوه ای هستی

به کسی ربطی نداره

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰

راه حلش اینه پیش کسی سینتو درنیاری،

من خودم قبل بارداری سینم صورتی بود الان تو بارداری شده قهوه ای تیره😑 میترسم کسی ببینه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

عزیزم عین همین حرکت رو روی دوستت بزن بهش بگو وای چرا بینیت بزرگ تر شده یا بگو چرا انقدر تیره شده رنگ پوستت 

اینا عیب نیست همه ادم ها با هر رنگ و نژاد و فرم و چهره ای زیبا هستن در صورتی که باطن زیبا داشته باشن دوست شما هم چون باطن قشنگی نداره باید مقابله به مثل کنی براش

اینی که شما میگید دوست نیست دشمنه، ای کاش تو هم میگفتی بزار شلوارم رو درارم در مورد کو ن هم نظر بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مجرده  حتی قبلنا هم قبل حاملگیم با دوستام رفتیم استخر خواستم لباس عوض کنم دیدنم و مسخرم کردن گ ...

حالا چرا نشون میدی 😐 مجبور نیستی ک بدنتو نشونشون بدی 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!