2777
2789
عنوان

از گوشی مخفی شوهرم عکس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 130 پست
بچه داری ؟

یه دختر دوساله

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید مدرک جم کنم  نمیدونی ک بار اول موقع چت مچشو گرفتم هاشا میکرد تا باصدای ضبط شدش وا داد ...

ان شاءالله اشتباه کرده باشی و چیزی نباشه و بهترین اتفاق برات اتفاق بیفته

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اول مطمئن شو بعد خودت رو درگیر 

همیشه عصرا میزنه بیرون میگ همین تو خیابونم وگرنع کاری ندارم شنود گذاشتم صدای چت گردنش میومد و اس ام اس اومدن ک از گوشی خودش نبود منم ماشینو گشتم و اون گوشی مخی زیر صندلیشو پیداکردم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
اگه بتونی چند بار تعقیبش هم بکنی وازش فیلم بگیری خیلی خوبه

تعقیب نمیتونم وگرنه خودم دلم میخواد

همیشه عصرا میزنه بیرون میگ همین تو خیابونم وگرنع کاری ندارم شنود گذاشتم صدای چت گردنش میومد و اس ام ...

پس خیلی زرنگه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
شنود بزار تو ماشینش حرفاشو بشنو .ببین باکسی حرف میزنه یانه

این خودش جرمه نمیتونه ازش استفاده کنه تو دادگاه

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
پس خیلی زرنگه

زرنگ نیست پسته ، اشغاله

تعقیب نمیتونم وگرنه خودم دلم میخواد

میونی بچتو بزار پیش خواهری مادری کسی.وقتی یه روز که مثلا یکم بهش مشکوک بودی ومثلا بخودش رسیدو از خونه رفت قبلش باکسی هماهنگ کن مث دوستی کسی که بیاد ومثلا یه کوچه عقب تر وایسه .همسرت که زد بیرون سریع پشت سرش برین

این خودش جرمه نمیتونه ازش استفاده کنه تو دادگاه

اصلا کی گفته.همسرشه.غریب نیس که جرم باشه.جاریم همینکار کرد.و اونو محکوم کرد حق طلاق وحضانت بچه وخونرو گرفت.ولی جدانشدنی ازش .باهم زندگی میکنن .وشوهرش هم خوب شد

میونی بچتو بزار پیش خواهری مادری کسی.وقتی یه روز که مثلا یکم بهش مشکوک بودی ومثلا بخودش رسیدو از خون ...

همچین دوستی ندارم وگرنه مشکل دخترم نیس و میتونستم برارم پیش مادرم 

همینکه صداشم ضبط کنم مدرکه ک حداقل خودش نتونه بزنه زیرش

ته گذاشتن  این شنود و مدرک جمع کردن و همه ی اینا هیچ برنده ای نداره  اگه که درآمدش خوبه .اخلاقش خوبه بشین سر زندگیت همه مردها از این شیطنتها دارن .

دلشون تنوع میخاد و کمبود دارن .

و دنبال وفادار نگرد نیس یا کم هست .

هیچ جا هیچ خبری نیست ی دخترم داری بشین سر زندگیت این کارهاهم با گذشت زمان از سرش میفته 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
پین داشت

برات بهترینارو میخوام این وسط خودتو دخترت مهمین اگه میتونی یه زندگی اروم با دخترت داشته باشی و دخترتو ببری پیش خودت حضانتشو بگیری حتما جدا شو 

عاشق رنگ بنفش 💜💜💜