2777
2789

الان یه سوال دیپلم نظام جدید گرفتی برا ترمیمت؟

یا نظام قدیما ترمیم نمیکنن

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

خود کنکور که ترس نداره! ترسش اینجاست که نمی‌دونی اگه قبول نشی چی در انتظارته. چون شرایط طوری نیست که بری دنبال علاقه‌ت. چون خانواده ها مسیری جز درس و دانشگاه تعیین نکردن و حمایت نمی‌کنن. چون احساس می‌کنیم دانشگاه تنها راهِ رهایی از محدودیت‌هامونه!

اما بعد از ورود به دانشگاه می‌فهمی خبری نبوده! تنها خبرِ دانشگاه برای کسانیه که عاشق درس بودن

حالا سوال اینجاست کسی که عاشق درس نیست توی این مسیر چی به سرش میاد ؟ هیچی! بهترین سال‌های زندگیش تلف میشه/ روح و ذوقش میمیره/ و بعد فقط برای بقا ادامه میده !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما الان شروع کنید برای تیر همین امسال آماده میشید و قبولم میشید اگه با استمرار و درست و با کیفیت بخ ...

واقعا؟؟؟؟ روزی چند ساعت بخونم؟ چند دور لازمه مرور کنم؟؟؟؟

باید ترمیم کنم

اگه معدلت پونزده به بالاست وقتتو برا ترمیم نزار مگر اینکه معدلت زیر پونزده باشه

سعی کن رو کنکور تمرکز کنی که هر درسیو حداقل پنجاه درصد بزنی

البته بستگی به منطقه و سختیه کنکور هم داره

اگه از الان بخونی برا تیر هم اماده ای بنظر من همین کنکور تیر ۱۴٠۲ میتونی دارو رو بیاری البته اگه ا ...

منم میخام امتحان بدم کاملا بیکارم ولی اصلا درس نمیخونم

میخوام با فیلم شروع کنم بنظرتون فیلمم ساعت مطالعه حساب کنم؟ 

واقعا؟؟؟؟ روزی چند ساعت بخونم؟ چند دور لازمه مرور کنم؟؟؟؟

بله،راستش من زیاد نمیتونم کمک کنم باید باتوجهبه سطح علمی خودتون تصمیم بگیرید،مثلا 8 ساعت بخونید کیفیت درس خوندنتون خوب باشه دروس رو از پایه تقویت کنید و بهتره با یه مشاور کاربلد و با تجربه صحبت کنید و با برنامه ایشون پیش برید

منم میخام امتحان بدم کاملا بیکارم ولی اصلا درس نمیخونم میخوام با فیلم شروع کنم بنظرتون فیلمم ساعت م ...

بله فیلم همون اموزش یا اصطلاحا درسنامه خوانیه پس جزو ساعت مطالعه حساب میشه

من خودم ریاضی فیزیک و شیمیمو با فیلم اموزشی پیش میبرم

اما سعی کن زمان فیلم اموزشی رو کمتر کنی تا بتونی تست بیشتری بزنی

بله،راستش من زیاد نمیتونم کمک کنم باید باتوجهبه سطح علمی خودتون تصمیم بگیرید،مثلا 8 ساعت بخونید کیفی ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون 

حتما مشاور میگیرم 

متشکرم عزیزم