2777
2789
عنوان

کهنه مامی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست

زن داداشم بچه هاش و کهنه میزد

همش نم میدادن گند میکشیدن به زندگیش

کهنه هم هزینه داره کلی آب و شوینده میبره

وقتت و دستات هم بماند

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اونطوری همباید ۲۴ساعته فقط کهنه بشوری حواست باشهاز لباس بچه  درز نکنه...صابون استفاده کنی کلی د ...

جدی؟

از مامانم پرسیدم میگف یه لایه روش میزاره ک اصن ن نم میده ن چیزی 

برا شستنم صدرصد دستکش😂🥴

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اصلا اشکال نداره فکر خوبی کردی   چرا اصلا بخای ب بقیه بگی ..پوشک بزار بیرون بکن .مامای خ ...

اره باید مرتب عوض کنم شستنشم هست اما بهتر تا پوشک حداقل بچه حساسیت نمیده 

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

منم مامانم برا ابجیم از کهنه استفاده میکنه تو خونه بیرون پوشک ...سریعم عوضش میکنه ک بچه اذیت نشه🤗

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
میتونی همش پارچه بشوری🤮بعدم نم میده. پارچه خیییییییس میشه بچه اذیت میشه

اره میشورم مشکلی نیس

برا اونم پرسیدم مامانم راهکار داده خودشم همینکارو میکرد

ولی دیگ باید مرتب عوض بشه سختی داره اما بنظرم بهتره نیس ینی

اره باید مرتب عوض کنم شستنشم هست اما بهتر تا پوشک حداقل بچه حساسیت نمیده 

اره از نظر اقتصادی خوبه ... دو سالدپیش من کوکومی دوبل میگرفتم ۱۳۰.اینم برا ۱۰ روز .تازه سایز ۳ ک بیشتر داخلش

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

من تقریبا  تا یه سال بچه رو پوشک میکردم بعد یههو پوشک گرون شد دو سه برابر شد انقدر میگشتم پوشک ارزونتر پیدا کنم 

بعدم پارچه خریدم  و نایلون برا پوشک کردن تو خونه 

آها زیرپوشای آبی داشت شوهرم نمیپوشید اونا رو بریدم از پارچه کهنه هم بهتر بود 

محافظ کهنه بگیر خیلی بهتره حداقل موقع شستنش کمتر اذیت میشی 

من حتی محافظشم وقتی پی پی نمیکرد میشستم دوباره استفاده میکردم 

ولی خب خیلی سخته  هر روز با این همه مشغله و وقت نداشتن چند تا کهنه بشوری 😞

برا دو سه ماه اول که اصلا به نظرم فکر کهنه نباش 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
اره میشورم مشکلی نیس برا اونم پرسیدم مامانم راهکار داده خودشم همینکارو میکرد ولی دیگ باید مرتب عوض ...

از نظر من ک ن بهتر نیس

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
شوهراتونو پررو نکنید. بزار بدونن بچه از روز اول خرج داره

اون ک سرجاشه اما واقعاااا از پوشک بدم میاد نمیدونم چرا

برا بیرونش میخرم اما ت خونه ن

اون ک سرجاشه اما واقعاااا از پوشک بدم میاد نمیدونم چرا برا بیرونش میخرم اما ت خونه ن

خوددانی

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

من سر پسرم یک روزاومدم کهنه کنم تایم پی پیهاشم دستم بود اون تایم پوشک میکردم یعنی هر ۴۰دقیقه نیم ساعت باید عوضش میکردم وگرنه لباسش خیس میشد تو یه روز کلی کهنه و شلوار و بلوز و اینا شستم دستامم همش تو کف و صابون دیگه  رفتم همه کهنه هاشو گذاشتم کنار گفتم دونه ای دویست هزارم بشه من دیگه کهنه نمیشورم از کت و کول افتادم والا .