2777
2789
عنوان

روتین پوستی

386 بازدید | 13 پست

دخترا من ی روتین پوستی معمولی دارم ( آبرسان و ژل شستشو و ماسک خاک رس) روزی دوبارم صورتمو می شورم و آبرسان میزنم پوستمم چربه آرایشم نمی کنم

و مشکلم اینه که صورتم جوش زیر پوستی میزنه 

حالا میخوام برم تونر بخرم 

شما سرم یا محصول ضد جوش دیگه ای میشناسید که خوب باشه برای جوش 

ژل شستشو قبلا استفاده کردم بد نبود

میسلار خریدم راضیم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون به خاطر اینه تونر نمیزنی 

بزنی درست میشه 

بعد ماسک حنا هم خوبه اگه حوصله داری 

اگ نداری همون تونر استفاده کن کم کم اثرشو میبینی 

با اجازه اسی 

میشه بیاین تاپیک آخرم نظر بدین تو نظرسنجی 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

من رفتم دکتر پوست خودش با توجه به پوستم که چربه  بهم فوم شستشو و یه ضد جوش ساین اسکین2و یه سرم ازالیک اسید متود داد، اما منم دقیقا مثل تو خیلی زیرپوستی دارم و نمیدونم چیکار کنم از بین برن😩چقد بده واقعاااا

من رفتم دکتر پوست خودش با توجه به پوستم که چربه  بهم فوم شستشو و یه ضد جوش ساین اسکین2و یه سرم ...

سرام ازالیک چند درصده و مارکش چیه؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مارک متود بود، درصدشو نمیدونم ولی 350بود قیمتش

راضی هستی؟

چند وقته استفاده کردی؟

کل صورت میزنی؟

استاتر تونر، ژل شستشوی و ابرسان و ماسک خاک رس چه مارکی میزنی

ژل ریچموند ... Richmond 

آبرسان ژوت ....jute

ماسک رس فریمن کانی های دریایی... Freeman

تونر فعلا نگرفتم