2777
2789
عنوان

زندگیم خراب شد😭

3096 بازدید | 43 پست

۲۲ روز پیش پدرشوهرم پرید وسط دعوای من و شوهرم و برای بار چندم گفت نمیخوایمت و برو.به شوهرمم گفتم یادت باشه بخاطر حرف کی میرم گفت برو.

پدرشوهرم دفعه اولش نبود این حرفو زد تا الان به روی خودم نمیوردم ولی این سری خسته شدم اومدم.

از اون روز شوهرم هیچ سراغی ازم نگرفته.

اگرم میپرسید چیکار کردی که پدرشوهرت گفت نمیخوایمت باید بگم هیچی،اون عادت داره،میگه تو شوهرت همینکه میره سرکار باید بذاریش روی سرت،اگه از چیزی ناراحت بشی و بحث کنی اعصاب شوهر خسته‌تو خورد میکنی و مقصری!

همیشه خودم میرفتم سمت شوهرم واسه آشتی ولی این سری دیگه دلشو ندارم.

بعد سه هفته فهمیدم اونم منو نمیخواد که بدون من داره زندگی میکنه و سراغم نمیاد.

حالا موندم چیکار کنم؟

واسه مهریه گذاشتن یا شکایت یا هرچیزی پول میخواد منم شاغل نیستم که اون همه پول داشته باشم از طرفی خانوادمم میگن فعلا نباید اقدام کنی زوده.

زندگیمو شوهرمو دوست دارم دلم نمیخواد تموم شه ولی چیکار کنم اون نمیخواد.

جای من بودید چیکار میکردید؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اول استقلال مالی پیدا میکردم 

بعد مشاور خوب میرفتم 

و نباید اجازه بدبن دیگران وارو بحث و دعواهاتون بشن...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

چرا صبر کنی ک اونا بگن خودت مقصری چرا اصلا پدرشوهر شما بشه قاضی زندگیتون 

من نمیگم مهرتو بذار اجرا ولی برو مشاوره بهترین راه حل همینه البته اگ شوهرتم مث پدرشوهرت باشه فاتحه زندگیت خونده 

یارب نظر تو برنگردد
هیچی دیگه وقتی نمیخواد کاری نمیشه کرد  به زور که نباید خودمونو تحمیل کنیم به کسی

پس چیکار کنم؟

نه پول دارم واسه اقدام به مهریه و طلاق اینا

نه اون اقدامی میکنه

همینجور بلاتکلیف بمونم؟

فعلا صبرکن، اقدامی نکن. اگر کسی رو داری واسطه بفرست که برنامه شون چیه؟

کلا صبر کن هر اقدامی از طرف اونا باشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

عزيزم من ده ساله ازدواج کردم واین تجربه رو دارم که هیچوقت هیچوقت نباید پای خانواده شوهر یاخانواده خودت وسط بکشی تودعواها من هروقت به مادرشوهرم میگفتم پسرت فلان کارو کرده آخرش خودمو مقصرمیکرد منم گفتم خوب شوهرخودم که اخلاقش بهتره چرا به اون هی بگم دیگه هیچوقت حتی اگه شوهرم سرمو ببره به مادرش نمیگم. فعلااقدام نکن اگه شوهرت نمیخادت بزار اون اقدام کنه. فعلا دارن میترسوننت بشین سرجات خودتو سبک نکن اگه اومد دنبالت برو اگه نیمد معلومه یامغروره یا هرچی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چرا دعواهاتون به حانواده ها میکشه و پدرشوهرتم با خبر میشه؟

من شوهرم بحثمون شد اونم داد میزد خانوادش که پایین بودن شنیدن

همون روز و فرداش پیله کردن به شوهرم که بگو چیشده

اینم به خانوادش گفت

دفعه اولش نیست

قبلا هم دعوا رو به خانوادش گفته و پاشونو وسط کشیده

چرا رفتی

همونجا ضایع ش میکردی 

مینداختیش بیرون اونو 

الان شوهرتو پر کرده 

ببین حرف خیلی تاثیر دارع ها

من باشم بخاطر چزوندن پدرشوهرمم ک شده شوهرمو خرش میکنم برمیگردم

ولی بعد میدونم چیکارش کنم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...