2789
عنوان

دعا 😐

51 بازدید | 4 پست

سلام یه پیج پیدا کردم میگه دعای معشوق دارم کاراشو خودم انجام میدم میگه ۲ تا دعاست  هزینش ۵۰۰ تومنه خواستی باهات راه میام 

بعد من جوابی ندادم تند تند با لحن عصبی گفت چرا جواب نمیدی سوالات رو پرسیدی رفتی چرا نمیگی میخوای یا نه 😐

منم سر کار بودم اومدم خونه گفتم باید فکر کنم تصمیم بگیرم بگم بهتون دیگه بعد مثلا دعای برگشت عشق هست کسیو که میخوام میگه عاشقت میشه و اسم خودم و اون و مادرامونو باید بگم بهش 

به نظرتون با این مبلغ مشکوک نیست ؟؟ چون معمولا میلیونی میگیرن ولی این میگه باهات راه میام 😁

به نظرتون خوبه یا چرته ؟؟ 

الان میگه ۵۰۰ بود ۳۵۰ حساب میکنم بعد گفتم زیاده برام مقدور نیست گفت هر چقدر میتونی بده اخرش رسید به ۵۰ تومن 😂😂 میگه ۵۰ بدی خوبه . بعد میگه اسم خودت و اون و مادر خودت و مادر اونو باید بگی

به نظرتون الکی و سرکاری نیست؟؟ تازه گفت دعا رو خودم میتونم برات انجام بدم خواستی ارسالم میکنم 

راستش خودم خیلی به این چیزا اعتقاد ندارم 

پولتو داری میریزی تو جوب والا. تو بگو هزار تومان من میگم اسرافه پولی که با جون کندن به دست میاد بره خرج این چیزا

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا واقعا ارزش داره با دعا و طلسم یک نفر رو جذب کنید؟

( محقق در زمینه فیزیک و متافیزیک و انرژی )غیر از استارتر امکان پاسخگویی به سوال شما کم هست لطفا ریپلای نکنید.من کار خوب و درست خودمو انجام میدم ، شما رو خوشحال کرد ، بسیار خوشحال میشم ، شما رو ناراحت کرد ، بسیار، بسیار، بسیار متاسفم . اما کماکان کار خوب و درست خودمو انجام میدم . من نیامدم به این دنیا تا دیگران رو راضی و خوشحال نگه دارم . 

عزیزم حتی اگه راست بگه کسی که بخوای به زور دعا و جادو برگردونی یه روز دوباره میره و این دعاها بدتر همه چیو خراب میکنه و مشکلات دیگه واست بوجود میاره، اصلا دعا گ فتن خوب نیست تو هیچ موردی