2777
2789
عنوان

رحم‌دوشاخ

117 بازدید | 10 پست

خانوما ممکنه تو راحم دوشاخ دیگه رشدنکنه جنین؟مگه رحم حالت ارتجاعی نداره؟پس اون موقع باید توی دو قلو و سه قلو هم یکیش نتونه رشد کنه چون جا تنگه براشون☹️یا فقط ممکنه وزن کمتر بگیره؟

من سربچه اولم نمیدونستم رحمم چجوریه بچمم۴کیلوبود دنیااومد اما برای بچه دوم رفتم سونو گفت رحمت دوشاخه ک البته دکتر ک رفتم چیزی نگفت دراین مورد

البته دیگه ش ایط نذاشت اقدام به بچه دوم کنم

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشد میکنه اما ممکنه سقط بشه اینم بستگی به نظر دکترت داره 

اینجا خانومی بود همین مشکل داشت و سه تا بچه هم داشت 

اما یکی دیگه باردار بود سقط شد رفت دکتر براش عمل کردن و الان بچش بزرگه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

رشد میکنه اما ممکنه سقط بشه اینم بستگی به نظر دکترت داره  اینجا خانومی بود همین مشکل داشت و سه ...

برا سقطش هفته ۱۷سرکلاژ کردم☹️یعنی فقط خطرش سقطش؟یعنی رشد میکنه؟

برا سقطش هفته ۱۷سرکلاژ کردم☹️یعنی فقط خطرش سقطش؟یعنی رشد میکنه؟

آره دیگه نگران نباش 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من سربچه اولم نمیدونستم رحمم چجوریه بچمم۴کیلوبود دنیااومد اما برای بچه دوم رفتم سونو گفت رحمت دوشاخه ...

رحم دوشاخ ناقص بود یا کامل؟منم دکترم گفت فقط یرا اینکه سقط نشه رحمتو سرکلاژ میکنم مشکلی نیست🥲ولی تو گوگل نوشته چون جا نیست رشد نمیکنه در حالی که مگه رحم کش پیدا نمیکنه؟اون موقع دو قلو سه قلو باید رشد نکنن دیگه چون فرحم فقط برا یه بچه جا داره

فقط چون نوشتن رحم دوشاخ بزرگ نمیشه میترسم🥲در حالی که رحم حالت ارتجاعی داره دیگه

نه بابا نگران نباش دکترا خودشون اگر بد بود بهت میگفتن ان شاالله سالم بگیریش بغل

رحم دوشاخ ناقص بود یا کامل؟منم دکترم گفت فقط یرا اینکه سقط نشه رحمتو سرکلاژ میکنم مشکلی نیست🥲ولی تو ...

نمیدونم😂اما سونو گفت احتمالا باید عکس رنگی بگیری اگه نیازم بود عمل  کنی ولی دکترم گفت هیچ کاری نمیخواد بکنی

خیلی ب گوگل اهمیت نده شوهرخواهر م پزشکه وقتی میگم برای فلان درد گوگل اینو نوشته میگه گوگل همیشه بدترین حالت و درنظر میگیره 

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات