خانوما پسرمو میخوام بفرستم صبحانه و ناهار باید داشته باشه ناهار و صبحانه شما چی میفرستید دست بچه هاتون لطفا چیزایی که مورد نیاز هست رو بگید
دقیقا روز تولدم پسر خوشگلم بدنیا اومد نه بغلم اومد نه بهش شیر دادم دو روز بعدش پرواز کرد رفت پیش پدرم و خدا😔😭برام دعا کنید خدا ابوالفضلم رو بهم سالم برگردونه🙏لطفا برا اینکه خدا دوباره بهم یه بچه سالم بده صلوات بفرستین♥️
من مدیرداخلی مهد بودم ببین عزیزم خوب حواست ب اینی ک میگم باشه نزار بچت دچار اضطراب جدایی بشه بچه خودمو دوساعت میزاشتم پیش مربیا میرفتم کلاس اهمه میگفتن مهم نیس عادیه ولی دچار اصطراب جدایی از والدین شد هررررشب کابوس میبنه منو گم کرده و نیستم پس خیییلی برات مهم باشه ک بدون تو مهد میمونه یا نه
من مدیرداخلی مهد بودم ببین عزیزم خوب حواست ب اینی ک میگم باشه نزار بچت دچار اضطراب جدایی بشه بچه خود ...
به من سه سال و نیمه اس ،همش میگه بریم بیرون تو خونه خسته اس،اینجایی که میفرستمش جایی هست که همسرم تو اون محیط شاغلن با خودشون میبرن و میارن ولی خب به همسرم دیگه اجازه نمیدن که تو مهد بره و بیا محیطش خوب و اونجا کارکنانش جرات ندارن با بچه بدرفتاری کنن ولی خودم خیلی حساسم خصوصا با این وضعیت ویروس
دقیقا روز تولدم پسر خوشگلم بدنیا اومد نه بغلم اومد نه بهش شیر دادم دو روز بعدش پرواز کرد رفت پیش پدرم و خدا😔😭برام دعا کنید خدا ابوالفضلم رو بهم سالم برگردونه🙏لطفا برا اینکه خدا دوباره بهم یه بچه سالم بده صلوات بفرستین♥️