2777
2789
عنوان

صلوات به نیتم🥺

77 بازدید | 20 پست

میشه به نیتم صلوات بفرستید هرچقدر میتونید،منم براتون میفرستم مهربونا.

به نیت آرزویی که کمی پیش چند بار از دلم گذشت💓🌹

الهی زندگیتون پر خوشی و حاجت روا به خیر و مصلحت تام بشید و زندگیتون لبریز از منفعت های پی در پی عظیم💓🌹

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

حاجت روا شی زیبا  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه برا منم دعا کنی  ۱۰۰ تا صلوات ب نیت دلت میفرستم ، ان شاالله اربابم حسین ب دلت نگاهی بنداز ...

چشم گلم کوتاه جواب میدم چون الان شرایط ندارم برای همتون مفصلا دعا می کنم صلوات میفرستم خدا منو شرمنده شما نکنه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
چشم گلم کوتاه جواب میدم چون الان شرایط ندارم برای همتون مفصلا دعا می کنم صلوات میفرستم خدا منو شرمند ...

گلم ، خدا شرمنده دشمنت نکنه این چ حرفیه مشکلت حل شه انگار دنیا ماله منه راحت باش عزیزکم🙂🫂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بسم‌الله الرحمن الرحیم 💖

دوستای گلم من نمیخوام از حال بد و اینجور چیزا حرف بزنم،هم برای خودم و هم برای شما این کار رو خوب نمیبینم،فقط مهربونا،میتونم اینطور بهتون بگم،از هر وقت دیگری،از هررروقت دیگری امروز بیشتر به دعاهاتون به درگاه الهی احتیاج دارم.خیلی برای بخششم و اجابتم و خوشبختیم و نجاتم دعا کنید.

من حتی به مادرمم نمیتونم دردامو بگم و بخوام برام دعا کنه،شما خیلی برای من عزیزهستین،میدونم خودتونم تو سختی هستین،میدونم من تافته جدا بافته نیسم،الهی دور خودتون و دلتو بگردم،به چه ها امروز خیلی دعام کنید،یه جور ویژه دعام کنید،شاید امروز که بیش از هر وقت دیگه ای به کمک و نجات و رحمت و لطف خدا احتیاج دارم،با دعاهای ویژه شما اتفاقا خدا نه تنها حفظم کنه بلکه معجزات زندگیمو برام رقم بزنه،شاید همین امروز که میگم بیشترین دعا رو در حقم کنید بدل به بهترین روز زندگی من بشه،با خدایی که از هممون مهربون تره،خیلی مهربونتر🌹💖

امید من به خداست اول و اخر و در زیر مجموعه ی اون خدارو بابت شما دوستان گلم شاکرم و به شما امیدوارم که با دعاهاتون باعث بشین خدا نگاهم کنه.

نمیدونم دعایی،ذکری،قرآنی یا اصلا با خدا خودتون ساده اگر میخواهید حرف بزنید و دعای خیر کنید برام،نمیدونم به هر شیوه ای که خودتون راضی اید و دوست دارید،امروز خیلی مهمه،لطفا هرچه بیشتر کمکم کنید با دعاهاتون الهی خدا به بهترین نحو ممکن دستتونو بگیره.

@mtata  

@کاربریپاکشده  

@سرو،محمد   و. @زیبایعجیر   قربونتون برم اگه دعام نمیکنید هم عیب نداره فقط اگه هستین بیاین لز حالتون بهم بگین دلم براتون تنگ شده آخه چرا نیستین دلم میجوشه براتون.

بسم‌الله الرحمن الرحیم 💖 دوستای گلم من نمیخوام از حال بد و اینجور چیزا حرف بزنم،هم برای خودم و ...

عزیزدلم این روزا هم میگذره امیدوارم به بهترین نحو بگذره از حکمت هیچ چیزی باخبر نیستیم شاید اون لحظه ک از نظر ما بدترین لحظه عمرمون هست در حقیقت پلی برای اومدن بهترین روز زندگیمون باشه 

من خودم توسختترین روزای عمرم هستم اما میگم شاید چیزی ک دیروز منو تا حد مردن عذاب داد راهی برای خارج شدن کامل من از مشکل زندگیم باشه 

پس ناامید نباش بهتریناتو راهه فقط دلت رو به دل خدا بسپر امروزم میشه دلیل هرچه بیشتر خوشبختی زندگیت در آینده 

برات ۱۱ تا آیت الکرسی میخونم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
عزیزدلم این روزا هم میگذره امیدوارم به بهترین نحو بگذره از حکمت هیچ چیزی باخبر نیستیم شاید اون لحظه ...

قربون محبتت از ته دلت دعام کن و برام بخون الهی خیرش رو ببینی قشنگم من خیلی بهت احساس خوبی دارم با اینکه قریب به ده سال ازت کوچکترم💓🌹عین خواهر بزرگترم میمونی عزیزقلبم

قربون محبتت از ته دلت دعام کن و برام بخون الهی خیرش رو ببینی قشنگم من خیلی بهت احساس خوبی دارم با ای ...

ممنون عزیزدلم برامنم مثل خواهرنداشتمی 🌷🌷ان شاالله دلت همیشه شاد باشه و لبت خندون 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت

خدایا شکرت برای تمام نعماتی که درک می کنیم و تمام نعماتی که درک نمیکنیم،خدایا شکرت و ناشکریهامون و خطا و اشتباه و گناهانمون رو ببخش 🌹🌹🌹

خدایا ببخش و هدایتمون کن به درست به خیر و خوشی💓🌹

سلام عزیزدلم

چرا انقدر پریشونی وقتی خدایی داریم که از رگ گردن برامون نزدیکتره... خدا پناه همه دلاییه که بغض دارن، پناه همه آدماییه که با وجود همه آدمای دورش، بازم تنهاست... خدا خیلی مهربونه حتی مهربونتر از مادر..

من هر روز براتون صلوات میفرستم حتی اگه نگم... همیشه سر نماز میگم خدایا من بنده ی قابلی نیستم من بنده خوبی نیستم ولی تا الان چند مورد حاجتروایی دوستانم رو دیدم... الهی شکر که شرمندم نکردی...

الهی زندگیتون سراسر خوشبختی و عافیت و عشق باشه

۱۰۰صلوات هدیه من به شما... 

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سلام عزیزدلم چرا انقدر پریشونی وقتی خدایی داریم که از رگ گردن برامون نزدیکتره... خدا پناه همه دلایی ...

قربون مهربونیت به قدرت خدا و مهربونیش ایمان دارم ولی روم خیلی سیاهه پیش خدا الهی خدا بازم بنده نوازی کنه،قربونش برم چه کنم که قابل باشم براش خودش هدایتم کنه و الهی خدا دنیا دنیا خیر به زندگیت سرازیر کنه گلم ممنونم زندگیت لبریز از خوشی و خیر و رضایت الهی🌹🌹🌹

قربون مهربونیت به قدرت خدا و مهربونیش ایمان دارم ولی روم خیلی سیاهه پیش خدا الهی خدا بازم بنده نوازی ...

خدانکه نجانم❤🌱 

هممون یجورایی شرمنده و روسیاهیم حالا هر کس ب اندازه گناهاش.. باشد که رستگار شویم❤🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️