2777
2789

دو ساله کات کردیم پسر خیلییییی خوبیه خیلی احساساتی خیلیییی میبینم ک در نبود من خیلییی ناراحته بعد من باهاش کات کردم و اون هیچ تقصیری نداش 

خودمم دوسش دارم نپرسید چرا پس کات کردی طولانیه 

بعد دوسال چن روز پیش یهو دقیقا روز تولدم بهم پیام تبریک تولد داد خیلی دقیق یادش مونده بود 

منم گفتم مرسی ولی دیگ بحث ادامه پیدا نکرد میخوام بحث ادامه دار ش میخوام باهاش حرف بزنم خیلیییییی احساساتیه و احساس بدی دارم از اینکه انقد باهاش سردم 

بهش پیام دادم گفتم میشه یکم باهم صحبت کنیم 

گف آره راجبه؟

چی بهش بگم ؟؟؟ در جوابش چی بگم 

نگید اشتباه کردی پیام دادیو اینا چون واقعا اونجوری نیس ک شما فکر می‌کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه ما کلا فکری نمیکنیم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

به دلیل کات کردنت فکر کن 

اگه مَرد موندنی حرف بزن وگرنه  بذارش تو درد خودش باشه 

اون جون کنده تا ب زندگی عادیش برگشته ، امیدوارش نکنی باز بری .... بیشترین زخمو اون خورده و میخوره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من اگه بودم برنمیگشتم ، تو این دو سال خیلی اتفاقا افتاده ، شاید سعی کرده فراموشتون کنه ، شاید سعی کرده عاشق یکی دیگه شه .

به هرحال به نبودنتون عادت کرده و ممکنه تو دعواها دیگه اونقد اصرار به موندنتون نکنه و ضربه ببینین

• پناه باشیم  🫀 •
یهش پیام بده اگه حضوری حرف بزنیم بهترِ

نه فعلا میخوام سر حرفو باز کنم 

نمیخوام حضوری ببینمش 

خوبه بهش بگم :

نمیدونم کار درستی گردم پیام دادم یا نه....

خوبی؟

اول از اینا شروع کنم ب نظرتون خوبه 

من اگه بودم برنمیگشتم ، تو این دو سال خیلی اتفاقا افتاده ، شاید سعی کرده فراموشتون کنه ، شاید سعی کر ...

نه آخه میدونم دوسم داره هنوز خیلی بهم فکر میکنه

2790
2778
2791
2779
2792