2777
2789

اگر از نیت پیدا کردن جواب سوال و درکنارش گمراه کردن کسی به یه گناه بهش بگیم این گناه توبه داره یا نه؟ فقط همین سوال بپرسیم تمام. اگر طرف بیاد با این حرف گمراه شه گناهش رو ما میفته؟

آخه نیتمون بروز ندادیم و بهش نشون ندادیم و ظاهر فقط سوال پرسیدیم دعوت نکردیم درواقعیت می ترسیدم آشکارا دعوت کنم که گناه نش و در کنارش واقعا دنبال جوابم بودم

طبق قران گناه زمانی حساب میشه که هم فرد نیت بدی داشته باشه هم بخواد تو عمل نشون بده

بعدا اگر از کارمون پشیمون شیم همینکه خدا عذرخواهی کنیم قبوله و نیاز به عذرخواهی از طرف نیست چون در ظاهر دعوتش نکردیم ظلم نکردیم نه؟

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین(یه سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند.

این میگه انسان اگر گناه کند(خدا در قرآن فرموده که گناهکاران را سخت و شدید مجازات می کند.) بعدش حتی اگر توبه کند و خدا ببخشه، باز هم ارزش و مرتبه اش پایین میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر ارزشش میاد پایین.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست.🌸

La