2777
2789
عنوان

چیکار کنم چی بگم ؟

182 بازدید | 9 پست

سلام خواهرای گل

من خانه دارم و همسرم شاغل و کل مخارج پای اونه

اما منم دو بچه مدرسه ای رو اداره میکنم همین طور خونه هر روزم غذای تازه درست می کنم از بیرون اصلا...نه رفیقی دارم نه شوهرم پول زیادی بهم میده 

اما شوهرم همش میگه من میرم سر کار تو، تو خونه کیف می کنی بخور و بخوابه ...اگه یه کم و کاستی ببینه دادو بیداد که چرا انجام ندادی و کارای دیگه رو که انجام دادم نمی بینه دلم شکسته منم تو این خونه زحمت میکشم اما انگار کوره هر چی من کار کنم انگار هیچ 

یه چند روز دست به سیاه سفید نزن غذا درست نکن بذار گند خونه رو برداره تا بفهمه رئیس کیه... وقتی چیزی گفت بگو میخوام بهت نشون بدم که چه کارهایی میکردم وعواقب کار نکردنم رو ببینی و دهنت رو ببندی..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از نظرت گلم ولی عصبی تر ازین حرفاس که بخوام جلوش قلدری کنم😅

عزیزم جلوش ضعف نشون نده وقتی گفت چیکار میکنی براش توضیح بده کارهاتو نترس از قلدری و خشمش بدتر سوارت میشه ..شوهر من بنده خدا یه بار به شوخی گفتی راحتی ها تو خونه واسه خودت منم یه هفته پا رو پا انداختم دست به هیچی نزدم غذا هم درست نکردم به غلط کردن افتاد

عزیزم جلوش ضعف نشون نده وقتی گفت چیکار میکنی براش توضیح بده کارهاتو نترس از قلدری و خشمش بدتر سوارت ...

مردها خیلی اعتماد به نفس دارن من هم باید یاد بگیرم خودمو و زحمتهایی که میکشم رو بزرگ بدونم ...مرسی عزیزم ❤👌🌹

دقیقا دقیقا منم کلی کار میکنم هم بیرون هم تو خونه آخر سر میاد یه انگشت می‌کشه رو میز تی وی و متلک می ...

گلم بهتر که نمیشه؛ روز به روز بدتر میشه. تو یه فکر به حال خودت کن که‌این درست بشو نیست