نانی_مامی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1354 عنوان بی بی چک 245 بازدید | 9 پست سلامبچه ها من الان ۴ روز از موعدم میگذره دیروز عصر بی بی چک زدم مثبت شدامروز صبحم زدم مثبت هست ولی نسبت به دیروزی کمرنگترهنگران شدم خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲 1401/11/01 | 07:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2863 یه هاله هم بندازه مثبته برو ازمایش بده خیالت راحت شه خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
zahrashonam عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 341 نگران نباش اونا احتمال درستیشون خیلی بالاعه دوتام که زدی، مبارک باشه عزیزم، برای منم دعا کن الهم ارزقنا همان که میدانی♡
mahtisa1397 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 307 گلم چرا نمیری ازمایش بدی یه بی بی مثبت شه باید بری ازمایشاینطوری خودتو نگران میکنی الکیاصلا به خودت سترس نده بارداری میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕
شیرینیییی عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 2773 ربطی نداره شاید ادرارت رقیقتر بوده کمرنگ تر شده برو ازمایش خیالت راحتتر بشه، دوتا بی بی چک مثبت چه کمرنگ تر باشه چه پررنگار باشه اون یکی قطعا بارداری
نانی_مامی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1354 مرسی بچه ها ان شاالله قسمت همه بشهاره هاله هم نیست خطش واضحه امروز میرم ازمایش خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1970 مرسی بچه ها ان شاالله قسمت همه بشهاره هاله هم نیست خطش واضحه امروز میرم ازمایش عزیزم درد ناحیه چپ زیر دنده از چی بود؟ منم روده تحریک پذیر دارم چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
نانی_مامی مدیر استارتر عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 1354 عزیزم درد ناحیه چپ زیر دنده از چی بود؟ منم روده تحریک پذیر دارم اخرشمونفهمیدم واقعا خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲