2777
2789
عنوان

بی حیاترین و شرترین زنی که دیدم 🙄

3500 بازدید | 55 پست

من همیشه فک میکردم پسرا  شر و لاتن 

ولی این زنو خدا نصیب هیچ بنی و بشری نکنه

حالا برم سر اصل ماجرا ،من ی خاله ایی دارم که تنها زندگی میکنه بچه هاش ازدواج کردن عروس سومیه مطلقه بود که پسر خاله ام باهاش ازدواج کرد.ی جورایی چون جوون بود مغلوب احسایات زودگذرش شد 

من آدمی نیستم که بیخودی از کسی جانب داری کنم ،ولی خانواده خاله ام (خاله ام ۶۰ سالشه) ادمای بی آزارو خوبی هستن ،این عروسه هفته که ۷ شبه ۶ شب خونه مادرشوهرس 

دست به سیاه و سفیدم نمیزنه یعنی سفره آماده میاد میخوره و میره کنار 

شوهرشم که پسرخاله منه خدایی مرد خوبیه حالا نمیخوام تعریف کنم ولی سرش تو کار خودشه 

خانواده زنشم آدمای بدی نیستن ولی امان از این عروس خالهه  

ی آدم بی چشم رو 

خانواده زنش هیچ حمایتی که نمیکنن هیچ ،خاله من بنده خدا شوهرش فوت کرده ی حقوق خشک و خالی داره که همونم با بچه هاش خرج میکنه اونارو دور هم جمع میکنه که شاد باشن

اما این عروسه چشم دیدن خوشی اینارو نداره 

بگذریم که بارها جنگ و دعوا راه انداخته و تن و بدن خاله امو لرزونده آخرشم رفته نشسته سرجاش

امشب ما خونه خاله ام دعوت بودیم ،رفتیم دیدم پسر خاله ام که راجب زنش میگم ،اونجاس اول فک کردم اومده سر بزنه و بره 

دیدم موند شام ولی زن و بچه اش نیومدن ،که یهو سر سفره زنش اومد اصلا اصلا براش مهم نبود ما به عنوان مهمون اونجاییم جلو در بهونه کرد به شوهرش که سوییچ ماشینت و بده ،حالا خاله ام دست و پاش میلرزه هرچی بهش میگیم بیا شام بخور زنه ی لنگه پا وایساده جلو در صداشو برده بالا

شوهرش گفت اینجا سر و صدا نکن آبرومونو نبر ،گفت اومدم آبروی مادرت و ببرم 

حالا خاله من تو خونه خودش نشسته ،دعوای اینا سر بچه خودشون بوده زنع اینجوری میگه 

که مامان من گفت ،درست نیست برای چی آبروریزی میکنی که باورتون شاید نشه ،حمله کرد به مادر من 

دیگه پسر خاله امو گرفت بزنه ،اونم یدونه زد تو صورتش الکی دماغشو گرفت گفت دماغم شکست 

کولی بازی درآورد 

خلاصه پدر مادرشم تو همون خیابونن ،زنگ زد داداشش بیاد پدر و مادر پیرشم اومدن خلاصه همه جمع شدن در و همسایه ها

یخورده بگو مگو و رفتن 

حتی دلش به حال پدرو مادرپیر خودشم نسوخت که تو اون خیابون آبرو دارن ،اونا ام داشتم میلرزیدن 

حالا عروسه فک نکنید چه قد و بالایی داره ،یذره اس 

خانواده اشم پشتش نیستن ولی نمیدونم با چه اعتماد بنفسی اینکارارو میکنه  

حتی چون به مادر من حمله ور شد ،منم گرفتمش پرتش کردم اونور دیدم هیچ زوری ام نداره 

حالا شاید پیش خودتون بگید لابد خانواده شوهره ی کاری کردن ولی واقعا امروز به چشم خودم دیدم که خاله ام بی گناه بود 

حتی رفت جلو در براش غذا برد گفت بوش میاد ولی اون حرمت خاله و مهموناشو نگه نداشت 

درصورتی که ی ماه پیش سر کم و کسری پول پیش اومد داداش من بهش ۲۰ میلیون داد که مشکلشون حل بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا بعضیا انقدر گربه کوره میشن ؟

من خودمم خواهر و برادر دارم ولی اینقد که خاله ام به بچه هاش میرسه،دعوتشون میکنه ،ما نمی کنیم حتی مامان من ی وقتا به خاله ام میگه حوصله داری آشپزی کنی عروس و داماد بخوره 

اونم میگه بچه ها جز من کسیو ندارن 

من نمیتونم این مدل عروس هارو درک بکنم چون حودم همیشه نهایت سعیمو میکنم برعکس اخلاق بدی که دارم بهترین رفتارو جلو خانواده شوهرم داشته باشم غذا میخورم پامیشم ظرفامم میشورم اینجور عروس هارو باید نشوند سرجاشون

خدا شفاش بده دست خودش نیست عوضی بودن هم مرضیه حالا اون به کنار شوهرش چرا هر روز پامیشه میاد برا خوردن حالیش نیست مادرش توی چه وضعیتیه؟

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

چقدر فضولی بود 😐 سقف فضولی امسالم پر شد با خوندن این تاپیک😅✋ استغفرالله استغفرالله

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
من نمیتونم این مدل عروس هارو درک بکنم چون حودم همیشه نهایت سعیمو میکنم برعکس اخلاق بدی که دارم بهتری ...

والا منم همینم ی گوشه بی سرو صدا میشینم بعدم بلند میشم، وقتایی هم ک مهمون دارن اصلا نمیرم ک مزاحم نباشم