2777
2789
عنوان

سزارین شیراز

585 بازدید | 7 پست

بچه ها من سزارین اختیاری میخوام بشم انشاءاللهد کتر سروگل شهریور بیمارستان پیوند کسی تجربه داره دقیق بهم بگه چیکار میکنن دکتر و بیمارستان چطوره؟من غیر زایمان طبیعی اولم بیمارستان بستری نشدم تاحالا هیچ عملی نداستم فوق العاده استرس دارم که سزارین چجوریه سوند کی وصل میشه درد داره؟سوزن بیحسی چی دردداره؟زخم بعدش چجوریه بعد عمل تا چند وقت هیچی نباید خورد آب چی؟

تو ک طبیعی بودی چرا میخای سز بشی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ک طبیعی بودی چرا میخای سز بشی

چون خیلی طبیعی سختی داشتم در حقیقت طبیعی نبود همه چی زوری بود بعد از اون کمردرد و لگن درد شدید داشتم که الانم تو بارداری دومم جون به لبم‌کرده چاره داستم با ویلچر جابه جا میشدم

چون خیلی طبیعی سختی داشتم در حقیقت طبیعی نبود همه چی زوری بود بعد از اون کمردرد و لگن درد شدید داشتم ...

وای.من دومی سز شدم‌ اورژانسی بعدش خیلی ادیت شدم کاش طبیعی بودم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه