2777
2789
عنوان

چرانمیخوابید

297 بازدید | 59 پست

من خودم همیشه وضعم اینه واینکه عذاب وجدان دارم دیشب پسرمو زدم ازخودم حرصم گرفته که مثلا مادرم پناهشم درسته خیلی شلوغه وحرف گوش نمیده اما خیلیم منو دوس داره روزی هزار دفعه میاد میبوستم یه دقیقه نمیتونه ازم دورباشه اونوقت منه بی عقل چنتتا توکمرش زدم بدتتر ازاین ناراحتم زودم آشتی کرد باهام بمیرم براش قلبم دردمیکنه😭😭😭

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

تروخداااااااا بچه رو نزنین ب دنیا اوردینش ولی ینی چی ک بزنینش ک دردش بیاد ک اذیت بشه اون ازوجود شماس چتور دلتون میاد شما باید وقتی دیگران اذیتش میکنن پناهش باشین تروخدا دیگع تکرار نکن حتی اگ در حد نیشگونی باشه نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچوقت به کمرش نزن به پشتش بزن اونجا آسیب کمتری میبینع 

اشکال ندارع ولی باید سعی کنی خودتو کنترل کنی مادر منم زیاد بچه هاشو میزد ... منم داداشم و زیاد اذیت میکردم چقدر عذاب وجدان گرفتم ...

تروخداااااااا بچه رو نزنین ب دنیا اوردینش ولی ینی چی ک بزنینش ک دردش بیاد ک اذیت بشه اون ازوجود شماس ...

اخ گفتی منم خیلی ناراحت میشم اما بعضی بچه ها واقعا اذیت زیاد میکنن و تنبیه لازم میشن هی مادرم منو زیاد کتک میزد اما برادرم الآنم که اذیت می‌کنه فقط مادرم گریه می‌کنه تا آروم بشه 

تروخداااااااا بچه رو نزنین ب دنیا اوردینش ولی ینی چی ک بزنینش ک دردش بیاد ک اذیت بشه اون ازوجود شماس ...

اره با داداشم شوخی کرد اونم راستکی زدش اینم خواست بیاد بغلم باکله زد تو شکمم باردارم دردم گرفت حرص داداشمم سرش خالی کردم دستم بشکنه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

از خواب بیدار شدم 

عم عصه ت خوابم ولم نمکنن

😔😔کاش همشرم کار خوب پیدا کنه برام کابوس شده

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚