2777
2789

من پیاز داغ در حدی که پیاز فقط سبک بشه، سینه مرغ میندازم بپزه. توش هویج رنده شده و جو پرک میریزم، اواخرش شیر و جعفری. قبل سرو خامه اگه داشته باشم. فقط من فوت کوزه گری دارم اونم اینه که نصف یه بسته سوپ قارچ رو توی آب حل میکنم و ۲۰ دقیقه آخرم میریزم توش. مزه و طعمش عالی میشه

ادویه هم فلفل سیاه، زردچوبه اصلا نمیزنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پیاز داغ در حدی که پیاز فقط سبک بشه، سینه مرغ میندازم بپزه. توش هویج رنده شده و جو پرک میریزم، او ...

دلم خواست

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

دلم خواست

کجایی برات بفرستم 😍😍

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

هویج رو جدا میپزم که رنگ نده به سوپ و بعد اضافه میکنم به سوپم..یه سیب زمینی هم رنده میکنم و با جو میپزم و اب مرغ اضافه میکنم و میزارم جا بیوفتن..وقتی میخوام سوپ رو بیارم سر سفره نیم ساعت قبلش یکم کره و آرد میریزم توی قابلمه ی دیگه یخورده تفت خوردن بهش شیر اضافه میکنم و وقتی شیر گرم شد خامه رو اضافه میکنم و میریزم توی سوپ یکی دوتا قل زد خاموش میکنم و روش جعفری میریزم..ادویه هم فقط فلفل سیاه و نمک و آبلیمو..قارچ هم میشه زد توی سوپ

کجایی برات بفرستم 😍😍

🤩❤❤

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

منظورتون از بسته سوپ قارچ چیه

سوپ آماده الیت. سوپرمارکت ها دارن

ینی ابهویج رو نمیریزی مرع هم نمیریزی

نه نمیریزم..حالا فرقی نمیکنه هویج رو میشه با جو و سیب زمینی هم پخت..سیب زمینی به خاطر لعاب انداختنش رنده میکنم..سوپ مجلسی که توش مرغ نمیریزن🥴