2777
2789
عنوان

کودک ۱۸ماهه

158 بازدید | 11 پست

خانمای عزیز یه سوال دارم

با بچه۱۸ماهه باید چطور رفتار کرد؟ینی تو خونه چقدر باید بهش آزادی داد؟من تو خونه تا جایی ک بهش آسیبی وارد نشه بهش آزادی دادم بعد یه آدم...

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

چجوری ازادی؟؟

منظورم این دست نزن ب این وسیله خراب میشه و اون یکی میشکنه و این‌حرفاست... آزادی رفتاری ک بچه حس نکنه تو زندونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه در حدی که وسیله ای رو نشکنن و آسیب نزنن واسه خودشون  مشغول شن ✨

خوبه پس روشی ک انتخاب کردم خوبه اما وقتی میریم مهموتی دردسرساز میشه هرچند من بخاطر بچم مهمونیامو کنسل کردم و فقط خونه پدرمادرخودم و شوهرم میرم همین

خوبه پس روشی ک انتخاب کردم خوبه اما وقتی میریم مهموتی دردسرساز میشه هرچند من بخاطر بچم مهمونیامو کنس ...

بعضی از بچه ها بهشون بگی اون کارو نکن و دست نزن واقعن دیگه دست نمیزنن 

بعضی هاشون برعکسن هرچقد بگی دست نزن نکن و ... بازم کار خودشونو میکنن

شما هم مهمونی رفتین خودتون مشغولش کنید ، عادت میکنه دیگه دست نمیزنه به  وسایل منزل به نظرم  

خدا بهتون قوت بده عزیزم😍✨🤍

بعضی از بچه ها بهشون بگی اون کارو نکن و دست نزن واقعن دیگه دست نمیزنن  بعضی هاشون برعکسن هرچقد ...

ن پسرمن دوست داره همه چیو امتحان کنه.ازطرفیم بعضی از اطرافیانم حوصله ندارن ب بچه اخم میکنن منم ناراحت میشم.مادرشوهرم دیشب داشت از روش تربیتیم ایراد میگرفت ک چرا تو خونه آزادش میزارم هرکاری دلش میخواد انجام بده درصورتی روانشناسا میگن بچه باید امتحان کنه تست کن تا هوشش زیاد بشه هرچند اینجوری کارمن زیاد میشه اما ارزششو داره چون گذراست و معلوم نیس چند سال طول بکشه....

قربون محبتتون الهی حال دلتون همیشه خوب باشه

ن پسرمن دوست داره همه چیو امتحان کنه.ازطرفیم بعضی از اطرافیانم حوصله ندارن ب بچه اخم میکنن منم ناراح ...

بله و باید چیزایی که بهشون آسیب نزنه رو تجربه کنن و امتحان کنن 🤍

روش خودتون درسته گلم ✨

سلامت باشید هم‌چنین شما ♥️

بله و باید چیزایی که بهشون آسیب نزنه رو تجربه کنن و امتحان کنن 🤍 روش خودتون درسته گلم ✨ سلامت باش ...

بنظرشما اینکه بهش اخم میکنه رو چطوری بهش تذکر بدم؟شوهرمن اصلا آدمی نیس ک بتونه با خانوادش صحبت کنه و اونام گوش کنن 

من وایسادم بالاسربچم اون ب بچه من اخم میکنه شما بودین چیکار میکردین؟