2789
برو تا دندوناتو خراب نکردن همشونو بکش

نه 

اینو دندون پزشک تشخیص میده 

الان خود من چند وقت پیش دندون عقلمو غصب کشی کردم 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه  اینو دندون پزشک تشخیص میده  الان خود من چند وقت پیش دندون عقلمو غصب کشی کردم

دکتر من بهم گفت همه رو جراحی کنم.منم پیش اونیکی دکترم جراحیشون کردم.اغلب مواقع چیز بدردبخوری از اب در نمیاد. ولی حرف شمام درسته

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
نه  اینو دندون پزشک تشخیص میده  الان خود من چند وقت پیش دندون عقلمو غصب کشی کردم

اولین باره میشنوم😐

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
اولین باره میشنوم😐

😂😂 

فک کنم اولین نفری باشم در جهان دندون عقل عصب کشی کرده 😂🤦

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
😂😂  فک کنم اولین نفری باشم در جهان دندون عقل عصب کشی کرده 😂🤦

مبشه توضیح بدی چرا و ب چ علت؟

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
مبشه توضیح بدی چرا و ب چ علت؟

وااا 😂 

خب دندون پزشکم تشخیص داد حیفه بکشمش 

گفت سالم دراومده دندون عقلت .فک هم جا داره یعنی به دندون های کناری فشار نمیاره 

نظر بر این شد بمونه 

شبیه اینه شما هم اینطوری بود؟

دقت نکردم 

ولی طبیعیه فکر کنم 

باز میخوای مطمئن بشی برو دندون پزشکی