2777
2789
عنوان

غیبت

166 بازدید | 29 پست

اخرین غیبتی ک شنیدی چی بود 

یا اخرین غیبتی ک گفتی 😂😂

جنبه فان داره 

هرکی مخالف غیبته نیاد😕😕😁😁

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

طبق معمول من و دختر خالم راجع به زندایی ها🤣

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کدومشو بگم؟😂🥴

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
همین الان😂 مامانم و زن عموم دارن غیبت میکنن🤣🤣

بگو برین بخوابین فردا هم روز خدایه هاا😂😂

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
طبق معمول من و دختر خالم راجع به زندایی ها🤣

یککککک حاالی میده 🤣 مخصوصا اگ فامیل بهم ریز باشن .

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
همین امشب خواهرشوهرم پرسید فلانی بچه نداره هنوز مشکل از کدومشونه گفتم چه فرقی داره از هر کدوم هست بچ ...

والا خوب گفتی . چقدر بعضیا نیش میزنن😲گناه دارن

فلانی از کجا میاره کلی خرج  خانمش میکنه ؟ تا حالا کسی اینهمه خرج نکرده برای خانمش . شغلشم طوریه فوقش ۵ یا ۷ تومن در ماه  درامدشه کل درامدش .‌

خب ادم تعجب میکنه :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لعنتی هم خودش خفنه هم عذاب وجدان گناهش😤🤗

😂😕😁من ک ۶یچوقت سیر نمیشم

فلانی عروس شده چقد شوهرش خوشگل😂🤦🏻‍♀️

اره همیشه شوهره  خوشگله عروس زشته . میگن دعا کرده براش😂🤣

همین امشب خواهرشوهرم پرسید فلانی بچه نداره هنوز مشکل از کدومشونه گفتم چه فرقی داره از هر کدوم هست بچ ...

میگفتی مگه عقل ندارن بچه بیارن . راحت و اسوده نشستن زندگیشونو میکنن 😁😆😅😅🤣🤣  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2827
2791
2779
2792